"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahçeli: Cumhurbaşkanı uçağı kabul etmemeli

20 Eylül 2018, Perşembe 18:30
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı’na hediye edilen uçak hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Cumhuriyet’ten Selda Güneysu’nun haberine göre Bahçeli, “Türkiye Cumhuriyeti devleti hediye ve hibe kabul etmez. İhtiyaç varsa satın alınmalı. Recep Tayyip Erdoğan’ın da kabul etmemesi gerekir” diye konuştu.

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “CHP, İş Bankası hisselerinin yüzde 28’inin sahibi durumunda. Atatürk’ün bu tür bir varlığı herhangi bir siyasî partinin etiketi altına giremez. Girse girse hazineye girer” açıklamasıyla ilgili olarak da konuştu. Hisselerin ‘millete verilmesi’ gerektiğini söyleyen Bahçeli, “CHP’den izin almalarına gerek yok, değişik yöntemlerle yapılabilir” ifadesini kullandı.

Etiketler: bahçeli, erdoğan
Okunma Sayısı: 1057
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı