"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahçeli'den ''Bozkurt işareti'' açıklaması

25 Şubat 2017, Cumartesi 21:43
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Başbakan Binali Yıldırım'ın 'bozkurt işareti' yapmasına ilişkin, "Başbakan'ın Bozkurt işareti eline yakışmış, samimi ve milli duruşuna tam oturmuştur. Rahatsız olanlar kendi işine bakmalıdır. Bozkurt yapmak ilk bakışta hiç kimseyi MHP'li, Ülkücü yapmaz; ama en azından dürüst ve içtense milli ve yerli olduğunu kanıtlar" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal paylaşım sitesi adresinden Hocalı Katliamı'nın yıldönümüne ve Başbakan Binali Yıldırım'ın bozkurt işareti yapmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin yaptığı açıklamalar şu şekilde: "Tam 25 yıl evvel, Dağlık Karabağ’ın Hocalı kasabasında şiddet ve vahşet Azerbaycan Türklüğünün başına yağdı. Üstelik soykırım suçu işlendi. Rusların 366. Alayı ve tepeden tırnağa silahlı Ermeni çeteler masum soydaşlarımızı vicdansızca katletti, cellatlar Hocalı’yı kana buladı. Hocalı soykırımında 106’sı kadın,63’ü çocuk olmak üzere 613 kardeşimiz şehit edildi. 487 soydaşımız ağır yaralandı, bin 275’i de rehin alındı. Hiçbir kötülük unutulmaz. Unutan, karakter ve ahlaki kaliteden bahsedemez. Türk milleti çile çekse de mihnet potasına girmez.

HEPİMİZİN KALBİ HOCALI'DA ATIYOR İŞGALİN BİTMESİ İÇİN TÜRKLÜĞÜN VİCDANI SABREDİYOR, GÜN SAYIYOR 

 

Hepimiz Hocalı’nın yasını tutuyoruz. Hepimizin kalbi Hocalı’da atıyor ve işgalin bitmesi için Türklüğün vicdanı sabrediyor, gün sayıyor. Hocalı şehitlerine Allah’tan rahmet diliyor, milletçe bu acının alacaklısı olduğumuzu, 1992’deki caniliğin unutulmayacağını ifade ediyorum. Cevizi çift görmese ağaca taş atmayacak olan fırsatçılar, kurnazlığın mahkum elebaşları milli hissiyatı anlamaz, milleti tanımaz, tanıyamaz. Hocalı’yı duymamış, duysa bile duyarlılığının öznesi yapmamış çevrelerin uyduruk tezleri, uyuşmuş teklifleri Türk milletini meşgul edemez.

BAŞBAKAN'IN BOZKURT İŞARETİ ELİNE YAKIŞMIŞ, SAMİMİ VE MİLLİ DURUŞUNA TAM OTURMUŞTUR

 

Başbakan partisinin grup toplantısında yapmış olduğu Bozkurt işareti günlerce konuşuldu. İlginçtir ki, siyasi gündem buna göre konuşlandı. Herkes fıtratına uygun görüş sarfetti: Niye yaptı, neden yaptı, ne söylemeye çalıştı? Şeklindeki sualler havalarda uçuştu, ortalığa doluştu. Toz duman geçtikten, her şey yerli yerine oturduktan sonra değerlendirme yapmak için bekledim, izleyip, niyet ve mesaj sahiplerini gördüm. Bir defa, Başbakan’ın Bozkurt işareti eline yakışmış, samimi ve milli duruşuna tam oturmuştur. Rahatsız olanlar kendi işine bakmalıdır. Ne yapsaydı, başka ülkelerin sembollerini mi kullansaydı? Türk milletinin ferdine Bozkurt yapmak düşer, fitnecilere yiyecek ekmek yoktur. Bozguncular diyor ki, geçmişte Bozkurt yapanlar suçlanmış, takibata uğramış. Ben de diyorum ki, samanlıkta iğne aramayın, o devirler geçti. "Havada uçan karakuş sürüleri, ey Bozkurt senden geçemez." diyen Yusuf Has Hacip’in bu sözü Türk devletini yönetenlerin pusulası olmalıdır.

DHA

Okunma Sayısı: 1211
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı