"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahçeli'den ''Oktay Vural'' açıklaması

03 Mayıs 2016, Salı 12:28
MHP Genel Bahçeli Devlet Bahçeli, kendisini desteklemek için hazırlanan deklarasyona Oktay Vural'ın imza atmadığı iddiasına ilişkin "Oktay Bey çok değerli kardeşimizdir. Meclis'te ben temsil eden grup başkan vekilidir" dedi.

"BU BİR CİNNET HALİDİR"

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, 'HDP milletvekilleri komisyonu terk ederken TBMM'de 'Serok Apo' diye slogan attılar ve örgüt marşı söylediler. Değerlendirmeniz olacak mı?' sorusuna "Bu bir cinnet halidir. Gazi Meclis'te bulunacaksın, İmralı'daki caniyi burada öveceksin. Bunun konuşulması dahi doğru değildir. Bunlar zavallı insanlar haline gelmiştir" diye yanıt verdi.

"OKTAY BEY ÇOK DEĞERLİ KARDEŞİMİZDİR"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, kendisini desteklemek için bir deklarasyon hazırlandığı ve aralarında Oktay Vural'ın da olduğu bazı vekillerin söz konusu deklarasyonu imzalamadığı iddialarıyla ilgili soruya şöyle yanıt verdi: "Ben böyle bir deklarasyonu görmedim. Ama ne varsa basında bazı çevrelerden öğreniyoruz. Şimdi inceleyin bakalım var mı böyle bir şey? Oktay Bey çok değerli bir kardeşimizdir. Meclis'te beni temsil eden grup başkanvekilidir. Bizi bölmeye çalışıyorsunuz. CHP'yi karma karışık ediyorsunuz. Şimdi bir de pelikan stratejisiyle ortalığı karıştırıyorsunuz. Sizin göreviniz nedir. Hiç mi düşünceniz olumlu, bütünleştirici olmayacak. Basın demek Türkiye'yi inkar etmek demek midir? Buna dikkat edin"

"FİTNE YAYILMASINA KATKI SAĞLAMAYIZ"

MHP lideri Bahçeli, saray ve köşk arasında ciddi bir çatışma olduğu iddialarının sorulması üzerine "Biz başka partilerin içişlerine karışmayız. Dedikodu yapmayız. Fitnenin yayılmasına katkı sağlamayız" dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 2415
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı