"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahçeli: En az beş bin ülkücü gönüllü, Kerkük için hazır beklemektedir

27 Eylül 2017, Çarşamba 15:44
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "(IKBY'deki gayrimeşru referandum) En az beş bin ülkücü gönüllü, başta Kerkük olmak üzere, Türkmenlerin yaşadığı Türk kentlerindeki varlık, birlik ve dirlik mücadelesine katılmak üzere hazır beklemektedir. Türkmenler sahipsiz ve yalnız değildir, acı verici etnik soykırıma, vatansızlığa da asla terk edilmeyeceklerdir. Kararımız kesin, duruşumuz net, sözümüz senettir." dedi.

 

 

AA

Etiketler: bahçeli, kerkük
Okunma Sayısı: 1189
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    27.9.2017 23:48:45

    500 000 asker ve 5 milyon yedek varken 5 bin taraftari öne sürme ifade olarak biraz ordumuzu hafife almak olmuyor mu? Bu devletin Kemalistleri Türkmenleri o gün savunmasiz Ingilize peskes cekmistir, bugün Kemalist siyasal Islamcilardan farkli bir tavir beklemek hayalcilik olur. Unutmayalim Lozan muahedesi ile Ingiliz boyundurugunu Kemalistler devlet idaresinde (siyasal Islamci libasina aldanmayalim) bulundukca garantörlügünü yapmaktadir. Kemalistler kardesleri PKKlilara (görünüse aldanmayalim)zarar vermez Daglarin kayalari mi bitti bombalanmayacak.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı