"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahçeli gazetecileri hedef aldı

22 Mayıs 2018, Salı 18:37
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bazı kişilerin ‘MHP’ye Kürtler oy vermez. Sayın Erdoğan bu nedenle oy kaybediyor’ açıklamaları yaptığına dikkat çekerken 2 gazeteciyi hedef aldı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 24 Haziran seçimleri için milletvekili aday listelerinin YSK’ya verilmesinin ardından Twitter’dan açıklamalarda bulundu. Bahçeli’nin hedefinde 2 deneyimli gazeteci de vardı.

Bahçeli, “Cumhur İttifakı muazzam bir başarıyla TBMM’de üstünlüğü alacak, güçlü bir siyasal varlıkla temsil edilecektir. Çok  eğil, 33 gün sonra ak koyun kara koyun ortaya çıkacaktır. Biraz sabredilsin, bilhassa MHP üzerinde oyun kuran alçaklar insan içine çıkacak yüz bulamayacaklardır. Diyorlar ki, “MHP’ye Kürtler oy vermez. Sayın Erdoğan bu nedenle oy kaybediyor.” Bu çevreler, Cumhur İttifakı’na çomak sokmak için deve olsalar iğne deliğinden geçecekler. Hele bir Gürgan Hacır, hele bir Nevzat Çiçek ve türevleri var ki, sanırsınız fitne geçit merasimi yapıyor!” şeklinde yazdı. Çiçek ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımında şunları söyledi; “Ben gazetecilik yapmaya çalışıyorum, mayınlı alanlarda geziyorum... Tetikçilik yapmıyorum Kimsenin değerlerine hakaret etmiyorum Bana göre hakikat neyse onu söylüyorum Birlerinin hoşuna gitsin diye de bir şey söylemem... Devlet Beyin naifliğine yakıştıramadım...”

Etiketler: bahçeli, gazeteci, erdoğan
Okunma Sayısı: 1745
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı