"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Akar, Ukraynalı mevkidaşıyla görüştü

16 Nisan 2022, Cumartesi 10:42
Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov ile görüştü. Görüşmede Bakan Akar tarafından, Türk vatandaşları ile sivillerin karadan ve denizden tahliyesinin aciliyeti vurgulandı.

Milli Savunma Bakanlığı, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov ile telefonda görüştüğünü duyurdu.

Görüşmede Bakan Akar tarafından, bir an önce ateşkes ilan edilmesinin önemi, Türk vatandaşları ile sivillerin karadan ve denizden tahliyesinin aciliyeti, Ukrayna limanlarında bekleyem ticari gemilerin emniyetle Türkiye'ye ulaşımlarının sağlanması konuları vurgulandı.

Akar ayrıca, Türkiye'nin Ukrayna'ya insani yardımlar için üzerine düşeni yapmaya devam edeceğinin de bir kez daha altını çizdi.

Okunma Sayısı: 1791
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    18.4.2022 14:45:01

    Attığınız adımlara, söylediğiniz sözlere ve gizli veya aşikar desteklere azami dikkat etmek, ÜLKEMİZİN ali menfaatleri ve selametle geleceğinin Garantie altında olması için, UKRAYNA konusunda RUSLARI RAHATSIZ EDEBILECEK HER TÜRLÜ faaliyetten uzak durmak elzemdir. Suyun akımına uymayın, Aman DİKKAT ve BASİRET!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı