"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Albayrak: Evet, cemaatin okulunda okuyan milyonlarca gençten biriyim

15 Aralık 2017, Cuma 09:32
Bakan Berat Albayrak, CHP'li Özgür Özel'in sözleri üzerine TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, cemaatin okulunda okuyan milyonlarca gençten biri olduğunu ancak aklını hiçbir beşere kiraya vermediğini söyledi.

Bakanlığının bütçesi TBMM Genel Kuurlunda kabul eidlen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel arasında "okul" tartışması yaşandı.

Bakan Albayrak, Özel'in konuşması üzerine söz alarak şunları söyledi:

"Cemaatin okulunda burslu... Evet, cemaatin okulunda ama burslu okumadım. 35 sene içerisinde cemaatin yüzlerce okulunda okuyan yüz binlerce, milyonlarca gencin bir tanesiyim. Ama öyle bir anne baba yetiştirdi ki beni hiçbir zaman ama hiçbir zaman aklımı bir beşere kiraya vermedim.

Elhamdülillah, öyle vermedim ki, beni o dediğiniz güruh iyi bilir kimin oğlu olduğumu, nasıl bir hayat yaşadığımı. Hiçbir zaman inandığımdan geri durmadım. Bu ülkede o okullarda okumuş FETÖ'cü olmayan yüz binlerce gencimiz var, aklını kiraya vermemiş insanlarımız var.

Sayın Grup Başkanvekili dedi ki, 'O gece kaçtınız, saklandınız'. Benim o gece nerede olduğumu 3 evladımla önce Allah, sonra bu milletim, sonra da tarih biliyor ve yazacak. Kimin nerede olduğunu hem Cenabı Allah biliyor, hem tarih biliyor, hem de bu millet biliyor.

Ben 12 Eylül darbesinde hapse girmiş yazar bir insanın oğluyum. Ne darbeden korktum ne ölümden korktum. 15 Temmuz'da, en ön safta, bu darbenin birinci hedefi olan insanın yanından ki benim için bir altın madalyasıdır, bir saniye bile ayrılmadan bu mücadelede en önde yer almak için gayret ettim."

"EĞER ŞU AN BAKAN OLMASAYDI..."

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Bakan Albayrak'ın sözlerine karşılık, "Sayın Bakan bir cemaatin okulunda okumuştur. Eğer şu an bakan olmasaydı, şu anda o geceyi birlikte geçirdiği ve ülkenin en kudretlisi olarak gördüğü kişinin yanında ve damadı olmasaydı, yüz binlerce o okulda okumuş ve tek suçu o okulda okumak görülen kişi gibi memuriyetten ihraç edilmiş, hapishaneye atılmış olacaktı." şeklinde konuştu. 

AA

Okunma Sayısı: 6610
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Metin

    15.12.2017 21:58:01

    Ne hikmetse eli kolu uzun olmayan, arkasında birileri olmayan garipler ve onların çocukları devletin gözetim ve denetimindeki okullarda okumuşsa damgalanıp yaftalanıyorlar. Ağzıyla kuş dahi tutsa hiç bir işe yaramıyor. Kamu görevlisi ise işine son verilip düzmece iddialar ile hapse atılıyor ve sorgusu sualsiz aylarca hatta yıllarca hapse mahkum ediliyor. Muktedirlerin çocukları ise Devletin en kilit noktalarında sözde akıllarına kiraya vermediklerini beyan ederek elini kolunu sallayarak günlerini gün edip dünyevi yaşamlarının keyfini sürüyorlar. Bir taraftan da milletin hizmetinde olduklarından dem vurup duruyorlar. Aslında millete hizmet falan hepsi hikaye, bütün mesele biraz daha fazla nemalanmadan başka bir şey değil.

  • Mustafa

    15.12.2017 21:06:51

    Gariban vatandaşın cocugu okuyunca fetö oluyor torpilliler olunca cemaat oluyor.

  • Leyla

    15.12.2017 17:04:52

    O milyonlarca gencin bir kismi niye bu okula gittin absurtlugunun zulmunu yasiyor ve bir teror orgutu uyesi delili bile sayildigi oluyor..

  • YUSUF ATMACA

    15.12.2017 11:05:36

    Bırakın bu aklanma çabalarını hukukun işlemesini engellemeyin. Hakimler dosyası boş insanları bile serbest bırakmaya korkuyor. Sürgün tenzili rütbe açığa alma ihraç hatta hapse atılma korkuları var. Nereye kadar garibanı ez kodamanı koru politikası.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı