"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Bozdağ Türk yargısını dünyayla kıyasladı: İnanarak söylüyorum

22 Haziran 2017, Perşembe 18:48
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ‘her türlü takdiri hak ettiğini’ söylediği Türk yargısını dünyayla kıyasladı: “AB ülkelerinin yargısından da, ABD’nin yargısından da daha adaletle hükmeden, daha doğru kararlar veren bir yargıdır. İnanarak söylüyorum.”

Bölge İdare Mahkemesi’nde düzenlenen açılış töreninde konuşan Bozdağ, sözlerine şöyle başladı: “Türk yargısı her türlü takdiri hak etmektedir. Ama hakareti, eleştiriyi, tehdidi asla hak etmemektedir. Bunun altını özellikle çizmek isterim.” “Böyle adalet aranmaz” diyerek ‘Adalet Yürüyüşü’ne çatan Bozdağ, “Dünyanın hiçbir demokratik hukuk devletinde yargı kararlarının İstanbul-Ankara E-5 Karayolu’nda denetlendiğine dair bir kural yoktur. Sokakların yargıyı denetlediğine dair bir kural yoktur. Yargıyı denetleyen kendi içindeki mekanizmalar var” diye konuştu. Bakan şöyle devam etti: “Çok net söylüyorum; Türkiye’nin yargısı AB ülkelerinin yargısından da, ABD’nin yargısından da daha adaletle hükmeden, daha doğru kararlar veren bir yargıdır. Ben bunu söylediğim zaman bazı çevreler ayağa kalkıyor, başka başka şeyler söylüyor. Ben bunu siyaseten söylemiyorum, ben bunu inanarak söylüyorum. Görüyoruz oralarda neler olduğunu.”

***

Okumak için tıklayınız:

Bozdağ’ın çağrısı

 

Etiketler: bekir bozdağ
Okunma Sayısı: 2737
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Özdemiroğlu

    23.6.2017 09:42:58

    (2) Bu günkü uygulamaları gündeme getirirsek ne hale geleceksiniz Sn. Bakan?

  • Özdemiroğlu

    23.6.2017 09:41:53

    Sn. Bozdağ bu söylediklerinize kendiniz inanıyor musunuz? Dünyanın hiç bir yerinde Yüksek mahkeme başkanlarının ekseriyetinin ve HSK gibi kurumun Partili bir C. Başkanınca belirlendiği bir ülke söyle ki, o ülke demokratik olsun!

  • Adalet

    23.6.2017 01:21:59

    Kulağına fısıldayan ların söylediğini değil vicdanın sesini dinle ve öyle konuş bence sayın bakan

  • Ferhat Özturan

    23.6.2017 00:59:57

    Sayın Bozdağ a şunları açıkça soruyoruz bu ülkede neden tutuklandığını,yargılandığını bilmeyen 'gizlilik 'ibaresi altında doğal ve hukuki akarından mahrum olan haksız yere ve FETO cu iftirası ile yargılanan ve AKP nin içindeki asıl fetocuların yargılanmadığı yada göstermelik yargılandığı,cogunun serbest bırakıldığı bu ülkede magdur olan yüzlerce insan var dünyanın neresinde bu var.?Dünyanın neresinde adalet isteyen muhalefet var? Neresinde ülkenin yarısı ülkesinde adalet olmadığına inanıyor Dünyanın hangi ülkesinde insanların kaderi 1 insanın -tek adamın iki dudağı arasında? Dünyanın neresinde Muhalefete hain ,terörist işbirlikçisi diyen bir Cumhurbaşkanı var? Yürüyüş gibi bir demokratik hakka lütuf diyen bir siyasetçi dünyada nerede var? Tüm inancım ile söylüyorum Türkiye'de bağımsız yargı yoktur. Bağımsız Hak hukuk ve adalet mevcut değildir.Bir Türk insanı olarak beni ve Milletin yarısını buna ikna edemez iseniz dünyayı nasıl ikna edeceksiniz?

  • Aslan

    22.6.2017 22:26:53

    Bal bal demekle ağız tatlanmaz

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı