"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Faruk Çelik'ten kuraklık uyarısı

03 Temmuz 2016, Pazar 15:05
Bursa'nın İznik İlçesi'nde konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, dünyanın şu anda kuraklıkla karşı karşıya kaldığını söyledi.

İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde İznik Batum Kültür Derneğinin düzenlediği iftar yemeğine katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, ilk olarak terör olaylarına değindi. Çelik, şöyle dedi:

"Bizler yılın diğer 11 ayını da ne zaman Ramazan ayı gibi yaşarsak o zaman insanlık kurtuluşa erecektir. Aksi takdirde vahşet, kan, insafsızlık, insanları kahreden, üzen hadiseler devam edecek. İşte gördünüz. İftar saatinden 1 saat sonra İstanbul'da bomba patlattılar. Nasıl bir anlayıştır, bu nasıl bir nefrettir? Bebeği, kadını ve tüm insanları dinlemiyor. Onlarca insanın hayatını kaybetmesine neden oluyorlar." 

"BUNLAR MAŞA" 

Terör olaylarına karışanların maşa olduğunu anlatan Bakan Çelik, "Bunların defterlerini düreceğimiz konusunda hiç birinizin şüphesi olmasın. Tabii ki bedeller var. Gencecik fidanlar, delikanlılar toprağa veriliyor. Ama bunlar toprak için veriliyor. Bu şehit kanlarıyla sulanmış toprak için veriliyor" ifadelerini kullandı.

"DÜNYADA SU SORUNU" 

Bakan Çelik, dünyadaki 80 ülkede su sıkıntısı çekildiğini ve buna çare bulunamadığını anlatırken, "İnanın dünya kuraklıkla karşı karşıya. Dünya insanın insana duyduğu nefret duygusuyla karşı karşıya" diye konuştu. 

İznik'e ilçe tarım müdürlüğü hizmet binası ve baraj yapılacağını açıklayan Bakan Çelik, "İznik Barajı için de çalışmaların hızlandırılması konusunda girişimlerimiz olacak" dedi.

Konuyla ilgili diğer haberler:

Kur'an-ı Hakim'deki ''mahsulattan biraz eksiklik'' imtihanıyla karşı karşıyayız!

Kainatın Sahibi olan Cenab-ı Hakk, mülkünde dilediği gibi tasarruf ederek bizleri 'mahsulattan biraz eksiklik' ifadesiyle, Kur'an-ı Hakiminde de vurguladığı imtihana tabi tutmaktadır. 

''Vallahi Biz sizleri elbette biraz korku ile, açlık ile mallardan, canlardan, mahsulattan biraz eksiklik ile imtihan edeceğiz. Sabredenleri müjdele.'' Bakara Suresi-155

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/yurt-haber/kur-an-i-hakim-deki-mahsulattan-biraz-eksiklik-imtihaniyla-karsi-karsiyayiz_374857

 

DHA

Okunma Sayısı: 1721
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı