"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Pekcan’a zor sorular

20 Nisan 2021, Salı
SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a sorular yöneltti.

Pekcan’a ait şirketin Ticaret Bakanlığı’na dezenfektan sattığı iddiaları üzerine Karaduman, Meclis Başkanlığına verdiği önergesinde şu soruları sordu: “Bakanlığınıza dezenfektan alım işi yapılırken nasıl bir prosedür uygulanmıştır? İhale usûlü takip edilmiş midir? Bakanlığınıza dezenfektan alım işinin ihalesi bütün firmaların katılımına açık olacak şekilde yapılmış mıdır? Bakanlığınıza dezenfektan satışı yapan firmalarınızın 1.5 milyon liralık fatura kestiği fakat ödenen gerçek miktarın 9 milyon lira olduğu iddiaları doğru mudur? Firmalarınızdan son bir yılda Bakanlığınız ve bağlı hangi kurumlara dezenfektan satışı yapılmıştır? Bu şaibeli alış verişin ortaya çıkmasının ardından kamuoyuna bir açıklamanız olacak mıdır? Bakanlık görevinizden istifa etmeyi veya diğer bir deyişle görevden affınızı istemeyi düşünüyor musunuz?”     

Ankara - Ahmet Terzi

Okunma Sayısı: 3809
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı