"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Soylu: Trendimiz hep yükseliyor

23 Eylül 2017, Cumartesi 13:37
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadeleye ilişkin "Türkiye'yi istikametinden, hedeflerinden ayırmak isteyenlere karşı çok büyük bir mücadeleyi hep birlikte veriyoruz. Trendimiz hep yükseliyor" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP Of İlçe Başkanlığının 6. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bugün PKK, FETÖ ve IŞİD'i hızlı bir şekilde tasfiye ettiğini savundu.

Soylu, şunları söyledi:

"Kendi evlatlarımızın ürettiği yerli malı insansız hava araçlarımızla, yerli malı Altay tankımızla, ATAK helikopterlerimizle jandarmamızın, polisimizin, korucumuzun cansiperhane gayretleriyle büyük bir temiziliğe girmiş durumdayız. Son 24 saatin bilançosunu size hemen söyleyeyim. Mardin'de 6 terörist etkisiz, Hakkari’de 1 terörist etkisiz, Batman'da 1 terörist etkisiz, Van'da 3 terörist etkisiz, en son bu gece sabaha karşı Elazığ'da da 6 terörist etkisiz hale getirildi Karakoçan'da. Kahramanlarımız bir yemin ettiler, bu ülkeye terörü musallat etmeye çalışanlara karşı bir yemin ortaya koydular."

"Teknolojik donanımlarımızla eski Türkiye değiliz"

Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığını söyleyen Soylu, "Teknolojik donanımlarımızla eski Türkiye değildir. Allah'a hamdolsun birlik, beraberlik içerisinde bütün unsurlarımızla Türkiye'yi istikametinden, hedeflerinden ayırmak isteyenlere karşı çok büyük bir mücadeleyi hep birlikte veriyoruz. Trendimiz hep yükseliyor" diye konuştu. 

Bakan Soylu, terörle yapılan mücadeleye de değinerek, şunları ifade etti:

"2016’nın 8 ayında terör örgütüne katılanların sayısı 573'tü. Şu anda 8 ayda terör örgütüne katılanların sayısı sadece 72. Terör örgütü çırpınıyor. Kendine yeni eleman devşiremiyor. Telsiz konuşmalarından, kendi aralarında yaptıkları konuşmalardan elde ettiğimiz istihbaratlarda şu anda çok zor bir durumdalar. Özellikle 2017'de dağ, taş, tepe, durmadan her tarafta güvenlik güçlerimiz büyük bir mücadele ortaya koyuyorlar. Tam tamına 985 sığınaklarını sadece 2017 yılında tarumar ettiler. Şimdi de büyük bir mücadele ortaya koyuyoruz. Eylül, ekim, kasım, bunlara kış üslenmesi fırsatı vermeyeceğiz ve tepelerine bineceğiz. Ne yaptığımızı, nasıl bir strateji izlediğimizi, ne ortaya koyduğumuzu ve burada nasıl ısrarlı ve kararlı olduğumuzu milletimizin bize verdiği bu emaneti hakkıyla kendilerine teslim etmek için büyük bir mücadele ortaya koyduğumuzu bir şekilde tekrar etmek istiyoruz. Son 1 yılda 2 bin 429 terörist etkisiz hale getirildi, bugünkü rakamlar hariç. Bu büyük mücadele aynı şekilde, aynı kararlılıkla elbetteki devam edecektir."

Okunma Sayısı: 1342
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hasan

    23.9.2017 17:18:47

    Evet her gün şehit var

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı