"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Tüfenkci: Son virajdan sonra Allah'ın izniyle Türkiye’yi kimse tutamaz

20 Ocak 2018, Cumartesi 15:01
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 2019 seçimleri öncesinde Türkiye üzerinde oynanan oyunların artacağını ifade ederek, "İnşallah biz son virajı aştığımızda Allah’ın izniyle Türkiye’yi kimse tutamaz" dedi.

Bakan Bülent Tüfenkci, Malatya’da Yeşilyurt Belediyesinin Temizlik Müdürlüğü İdari Binasının açılışına katıldı. Kiltepe Mahallesi'nde gerçekleşen açılış töreninde konuşan Bakan Tüfenkci, Türkiye’nin bütün engellemelere rağmen büyüdüğünü ve geliştiğini söyledi. 2016 yılında gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimi ve ekonomik terör saldırılarına rağmen Türkiye’nin 3,2 büyüme oranını yakaladığını belirten Tüfenkci, "2017’de gerçekten çok başarılı bir performans sergiledik. İnsanlarımızın daha iyi üretmesi için, yatırım ortamlarını iyileştirmek adına her bir ilimiz farklı bir yarış içerisinde" dedi.

Türkiye üzerinde oynanan oyunları ve yapılan operasyonları herkesin gördüğünü ifade eden Tüfenkci, "Hemen yanı başımızda terör örgütlerini devletleştirme çabalarını görüyorsunuz. Oluşturulan koridorla Türkiye’nin Orta Doğu ile gönül coğrafyası ile ilişkilerini kesme noktasında çabaları ve gayretleri görüyorsunuz. Türkiye’de darbe girişimi ile ülkeyi bölme operasyonlarını hep birlikte yaşadık. Gezi Parkı olayları ile Türkiye’nin ekonomisinin dibe vurma noktasında gayretleri hep birlikte yaşadık. Bugün ABD’nin desteği ile 30 bin kişilik sınır güvenliğini sağlama noktasında terör örgütlerini devletleştirme adımlarını hep birlikte yaşadık. Ama bununla birlikte gerçekten dünya 5’den büyüktür diyerek onurlu bir duruş sergileyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın duruşunu hep birlikte yaşadık. Geldiğimiz nokta itibari ile Kudüs’te atılan adımları ve terör örgütlerinden güvenlik güçleri oluşturma girişimini doğru ve dik duruşumuz ile nereye getirdiğimizi hepiniz gördünüz" ifadelerine yer verdi.

Okunma Sayısı: 1318
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı