"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Yıldız'dan başarısızlık itirafı

02 Mayıs 2015, Cumartesi 14:05
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Kayseri’de kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi.

Bakan Yıldız bir gazetecinin 6 yıllık bakanlığı süresinde en başarılı ve en başarısız oldukları konuların ne olduğu sorması üzerine, "Hiç şüphesiz ki en başarısız olduğumuz yerler Soma ve Ermenek hadisesidir. Zonguldak’ta da yaşadığımız bir kömür kazası da vardı. Bunları dediğim gibi en eksi hallerimiz olarak söylüyorum. Bir kez daha onları rahmet ve minnetle anıyorum ve ailelerine de bir kez daha sabırlar diliyorum. Hiç kimse bunların böyle olmasını istemez. Ama şu veya bu şekliyle gerekçeleri savcılıkta olduğu için şu anda davası devam ettiği için gerekçelerine girmeyeyim. Ama bunlar bir sebeple oldu. Bunlar tabii afet değil bir sebeple oldu. Ortada bir kusur var. Kusurdan dolayı oldu. O yüzden bakanlığımız dönemindeki en olumsuz işlerimizin, en kötü işlerimizin bu olduğunu söyleyebilirim.

Nükleer santrallerin Türkiye’ye özellikle AKP döneminde kazandırılıyor olmasını iyi işler olarak görebiliriz. TANAP projesinin kazandırılması uzun müzakere dönemiyle beraber gerçekleşti. Diyelim ki 12 senede yaptığımız 12 iyi iş olsaydı. Bunlardan birinin Irakla ilgili yaptığımız işler olduğunu söyleyebilirdim. Önümüzdeki süreçte Türkiye bunu daha iyi anlayacak. Türkiye ekonomisine çok ciddi katkıları alacak.” cevabını verdi.

Okunma Sayısı: 2286
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı