"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Bakanlıklar vekâletle yönetiliyor'

14 Şubat 2021, Pazar 20:20
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ‘vekâleten görev yapan yönetici’ sayısını Bakan Ziya Selçuk’a sordu. Gürer, “MEB gibi önemli bir bakanlıkta dahi, üst düzeydeki yönetimin vekâlet ile sağlanması ve bunun çok yüksek miktarda olması düşündürücüdür” dedi.

Gürer, Bakan Ziya Selçuk’a “Bakanlığınızda vekâleten görev yapan yönetici sayısı kaçtır? Görevleri nedir? Ne kadar süredir vekâleten görev yapmaktadır?” sorusunu yöneltti. Gürer’in önergesini cevaplayan Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, merkez teşkilâtlarında 5 genel müdür ve 70 şube müdürünün vekâleten görev yaptığını açıkladı. Selçuk, taşra teşkilâtlarında ise 8 il millî eğitim müdürü, 4 il müdür yardımcısı, 76 ilçe müdürü ve 13 şube müdürünün de vekâleten görevlerini sürdürdüklerini belirtti.

Etiketler: bakanlık, vekalet
Okunma Sayısı: 4979
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı