"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başbakan bozkurt işareti yaptı

21 Şubat 2017, Salı 13:57
Başbakan Yıldırım, grup toplantısında salondaki bir grup ziyaretçiye bozkurt işareti yaparak, seslendi: Ülkücü kardeşlerim, 'Önce memleketim, önce milletim' dediler, nasıl unuturuz.

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM'de düzenlenen grup toplantısındaki konuşması sırasında, salondaki bir grup ziyaretçiye bozkurt işareti yaparak, seslendi. Yıldırım, "Milliyetçi ve ülkücü kardeşlerim, 'Önce memleketim, önce milletim' dediler ve birlikte yola çıktık. Nasıl unuturuz?" dedi.

"BİZİM KAPIMIZI ÇALAN TEHDİT SIRTINI SIVAZLAYANLARIN DA KAPISINI ZORLAYACAK"

Başbakan Binali Yıldırım, AKP'nin Meclis'teki grup toplantısında hitap etti. Bazı ülkelerden, son dönemde, terörü destekleyen ırkçı ve ayrımcı söylemler yükseldiğini söyleyen Başbakan Yıldırım, "İsmi ne olursa olsun, bütün terör örgütlerinin hedefi insandır. Bugün bizim kapımızı çalan tehdit unutulmasın ki yarın bunların sırtını sıvazlayanların da kapısını zorlayacaktır. Son dönemde, bazı ülkelerden terörü ve şiddeti desteleyen ırkçı ve ayrımcı söylemler yükseliyor. İsrail Meclisi'nin ezan kısıtlaması Avrupa'da yükselen İslam karşıtı söylemler çok ama çok tehlikeli bir gelişmedir" diye konuştu.

"SİYASET ANLAYIŞIMIZDA HİZMET EDERKEN SEÇMEN AYRIMI YAPMAK YOK"

Başbakan Yıldırım, şöyle devam etti: "Bir de tutturmuşlar 'Efendim, cumhurbaşkanı partili olur mu?'. Olur, bal gibi olur. Kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı olmadan önce hem AK Parti'nin genel başkanıydı hem de başbakandı. Başbakan olarak Türkiye'yi kim imar etti yeni baştan? Erdoğan ve arkadaşları. Millete hizmetlerden faydalanırken, partisi mi soruldu? Bizim siyaset anlayışımızda hizmet ederken, seçmen ayrımı yapmak asla yoktur. Bizim için geçerli tek kural, hizmette siyaset olmaz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi meşru yönetim erkleri arasındaki koalisyonu güçlendiriyor" diye konuştu.

BAŞBAKAN'DAN BOZKURT İŞARETİ

Başbakan Yıldırım, konuşması sırasında bir ara, bozkurt işareti yaparak, grup toplantısının yapıldığı salondaki ziyaretçilere seslendi. Yıldırım, "Milliyetçi ve ülkücü kardeşlerim, 'Önce memleketim, önce milletim' dediler ve birlikte yola çıktık. Nasıl unuturuz?" dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 847
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı