"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başbakan’dan işsiz gazeteci esprileri

07 Temmuz 2018, Cumartesi 17:10
AKP’nin Meclis Başkanı adayı da olan Binali Yıldırım, yaklaşık 2 yıldır kendisini yakından takip eden Başbakanlık Muhabirleri ile Çankaya Köşkü’nde vedalaştı.

Yıldırım, özetle şunları söyledi: “Her şeyin başı ve sonu var. Başbakanlık bitiyor bundan sonrası Allah kerim. Allah bir kapıyı kapar, bir kapıyı açar. Hepimizi için geçerli. Nerede, hangi pozisyonda olursak olalım yine beraber olacağız, memleketimiz için çalışmaya, üretmeye gayret edeceğiz. Memleket millet için elimizden gelen gayreti gösterdik.” Yıldırım’ın muhabirlerle sohbeti sırasında, kapatılan Habertürk gazetesi için gülerek, “Birini kapattık, biri kaldı” dedi. Muhabirlerin, “Ama 400 arkadaşımız işsiz kaldı” demesi üzerine de Yıldırım, “Onlar da bizim gibi işsiz kaldı” ifadelerini kullandı.

Helâllik istedi

Son Başbakan Binali Yıldırım TBMM’deki AKP Grubu toplantısında da bir konuşma yaparak ‘helâllik’ istedi. Başbakan Yıldırım, “Demokrasiyi ve özgürlük alanlarını genişleteceğiz” dedi. AKP grup toplantısında ilk söz  alan isim Başbakan Binali Yıldırım oldu. Parlamenter sistemin son başbakanı olan Yıldırım, konuşmasının sonunda Erdoğan’a seslenerek “Hakkınızı helâl edin” dedi. Başbakan Yıldırım’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle; “Cumhuriyet tarihinin belki de en uzun iki yılını kırmadan dökmeden sayenizde başardık. Bize güvenen milletimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Milletimizin bize verdiği emaneti daha ileri götürmek, cumhuriyetimizi 100. yıl hedeflerine ulaştırmaya gayret edeceğiz. Burada olan, olmayan, bayrak değişiminde kin gütmeyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Demokrasiyi daha da geliştireceğiz, hukuk devletinden taviz vermeyeceğiz, üreteceğiz, refahı arttıracağız, milletimize adil şekilde dağıtacağız. Tüm arkadaşlarım ve sizden hakkınızı helâl etmenizi istiyorum. Bilmeden kırdığımız varsa hakkını helâl etsin, ben de hakkımı helâl ediyorum.” 

AA

Okunma Sayısı: 1906
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı