"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başbakan'dan referandum tarihi açıklaması

10 Şubat 2017, Cuma 15:18
Başbakan Binali Yıldırım, "Cumhurbaşkanımız anayasa değişikliğini onayladı, dolayısıyla artık halk oylaması, diğer adıyla referandumun tarihi de netleşti. İnşallah 16 Nisan tarihinde referandum yapılacak. Meclisin hallettiği cumhurbaşkanımızın imzaladığı bu değişikliğin vatandaşlarımız tarafından da nihai tasdiki yapılacak" dedi.

Yıldırım, "Kremlin'in açıklamaları dün karşılıklı yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Putin görüştüler. Bunun bir kaza olduğunu, duydukları üzüntüyü en açık şekilde ifade ettiler. Bundan sonra benzer kazaların yaşanmaması için gerekli koordinasyon, birlikte çalışmak için de her türlü tedbir alınacak. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz." diye konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 1435
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    10.2.2017 17:21:33

    İşim icabı bulunduğum mekanda tv.den konuşmasını duydum.Heyecan yok,umut yook,hala aynı masal va hikayelerle halkı yanıltıp bir daha çıkarız hayalindeler. Aldatılmaya HAYIR Haksızlığa HAYIIIR Hukuksuzluğa HAYIIIR Din istismarına HAYIIIR İsraile desteğe HAYIIIIR Milletin malını yandaşa peşkeşe HAYIIIR Fitne-fesadçıya HAYIIIIIIIIR Risalei NUrlara dokunup işgüzarlık edenlere HAYIIIIIR Bana ATATÜRKÇÜLER darbe yaptı dedirtemezsiniz diyen BİNALİ ve avanesine HAYIIIIR Keyfiliğe HAYIR, Yargıya vesayete HAYIIIR Vergileri HARAMSARAY ile çarçur edene HAYIIIIR Suriyeyi kan gölüne döndürenlere HAYIIIIR Mavi Marmara şehitlerini satanlara HAYIIIR PKK lılara göz yumup şehirleri harap ettirene HAYIIIR Ülkeyi yolgeçen hanına çevirtenlere HAYIIIR.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı