"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başbakan: Bankalar tefecilik yapmasın

21 Ekim 2016, Cuma 20:36
Mezhep meselesi çok tehlikeli bir iştir. Eğer bu mezhep işini önleyemezsek bölgede, büyük bir felaket olur. Bizim ülkemizde hiç Yezid isminin kullanıldığını bilir misiniz? hiçbir yere Yezid adı verilir mi?

"Bizim camilerimizde bakın levhalara, Allah, Muhammed, Ebubekir, Osman, Ali, Hasan, Hüseyin diye devam eder. Biz de öyle Şii-Sünni ayrımı olmaz. Bizim için Ehl-i Beyt esastır, Yaradan esastır, Peygamberimiz esastır, onun sahabileri, Ehl-i Beyt'i esastır. Hazreti Hüseyin vakasının en büyük mağduru Müslümanlardır. Onun için bu tehlikeli ayrışmaya da asla prim vermiyeceğiz. Irak'taki bizim feryadımız da budur."

"Bankacıları buradan uyarıyorum. Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefeciliği bırakın, gerçek ekonomiye dönün. Yarın bir gün ekonomiye kaynak aktarmaya çalışacaksınız ama geç olacak. Duyduğunuz her haber üzerine 'Aman biraz daha teminatları artıralım, biraz daha faizleri arttıralım.' Bu, akıllı insan işi değil. Yok etmeyi değil, yaşatmayı hedef alın. Ya bunu kendiliğinizden yaparsınız ya da size bunu yaptırırız arkadaşlar."

"Din, başımızın üzerinde erişilmez bir yerde olması lazım. Ağzımıza indi mi o zaman felaket, sorun başlar. İşte Irak'a bakın, işte Suriye'ye bakın. Öldüren de 'Allah' diye öldürüyor, ölen de 'Allah' diye ölüyor. Ölürken de 'Allah' diye bağırıyor. Bir de Müslüman olduklarını söylüyorlar. Ne Müslüman'ı? Deccal bunlar Deccal..."

AA

Okunma Sayısı: 1811
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Kim Doğru

    22.10.2016 14:27:11

    Bu millete bankaların kapısını ardına kadar açan kimdi acaba neyse milletin aklı ile oynamaya devam edin siz :) sadece siz ve yandaşlarınız akıllı ve doğru zaten :)

  • CESUR ADAM

    22.10.2016 06:34:32

    Oralarda ölen ve öldürende ALLAH diyor derken acaba, TÜRKİYE de zulme uğrayanda ALLAH diyor ve uğratanda ALLAH diyor deseler tam isabet olmuyormu. BANKALARIN karına kar katan devir AKP devridir. İğneden ipliğe her işlemde faizcileri koruyan kollayan AKP nin uygulamalarıdır. AKP döneminde hiçbir BANKA İFLAS ETMEDİ,NEDEEEEN, AKP hasımlarını iflas değil İŞGAL ETİ İŞGAAAAL.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı