"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başbakan Yardımcısı Canikli, acı helikopter kazasının nedenini açıkladı

05 Temmuz 2016, Salı 23:06
Ramazan Bayramı dolayısıyla Giresun'da bulunan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli de Jandarma Bölge Komutanlığı'na geçerek basına kapalı toplantı gerçekleştirdi. Canikli, yaklaşık 1 saat süren toplantı sonrası olay yerine hareket etti.

Hastanede yaralıları ziyaret eden ve yetkililerden bilgi alan Canikli, daha sonra açıklama yapmak üzere kameraların karşısına geçti. 

Canikli, "Bugün saat 17.15 sularında 15 kişiyi taşıyan Sikorsky tipi helikopterimiz Tohumluk köyümüzde kötü hava şartları nedeniyle özellikle yoğun sis ve kötü hava şartları nedeniyle düşmüş ve 7 kişi ölmüş ve şehit olmuştur. 8 tane yaralımız var, bu yaralılarımızdan 5 tanesi Giresun Devlet Hastanesi'nde tedavi ediliyor. Kazanın nedeni tamamen olumsuz hava şartları, hiçbir şekilde dışarıdan müdahale ve buna benzer bir saldırı nedeniyle düşme gibi bir hadise söz konusu değil. Çünkü hem şehitlerimiz hem de yaralılarımızın tamamında neden çarpmaya bağlı olarak başta ve göğüste meydana gelen travmalardır" dedi.

AA

Okunma Sayısı: 2364
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı