"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başbakan Yıldırım'a ''Saadet Partisi hayır dese de tabanı evet diyecek'' eleştirisi

01 Mart 2017, Çarşamba 16:23
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başbakan Binali Yıldırım'ın daha önce sarf ettiği 'Saadet Partisi hayır dese de tabanı evet diyecek' değerlendirmesine ilişkin soruya cevap verdi.

"BAŞBAKAN EHLİ KEŞİFTENSE BİLMİYORUM"

Başbakan Binali Yıldırım'ın daha önce sarf ettiği 'Saadet Partisi hayır dese de tabanı evet diyecek' değerlendirmesine ilişkin soruya Karamollaoğlu, "Başbakan ehli keşiften değil. Başbakan ehli keşif mi onu da bilmiyorum. Bu kadar insanların zihinlerini okuyabilecek kadar mahareti varsa onu bilemem. Türkiye bu konuda orta bir noktada. Kamuoyu yoklamalarının, bi taraf yoklamaların hayırın önde olduğuna işaret ettiğini görüyorum. Bizim söyleyecek bir şeyimiz yok. Sayın Binali Yıldırım, referandumundan sonra ne olacağını görecektir, biz de göreceğiz. Böyle kehanette bulunmayı da doğru bulmuyorum" diye konuştu.

"DIŞ BASKILARA KARŞI SAFLARI BİRLEŞTİRMELİYİZ"

Karamollaoğlu, dış baskıların ülkede arttığını bunu ancak birliktelik ruhu ile aşılabileceğini de vurgulayarak, "Asıl problemlerin çözmek için en olumlu şartların bu gün olduğuna inanıyoruz. Çünkü üzerimizdeki dış baskılar her geçen gün artıyor. O dış baskılara direneceksek saflarımızı birleştirmemiz lazım. Muhalefetiyle iktidarıyla, sağcısıyla solcusuyla, ilericisiyle gericisiyle. Bir araya gelelim diye de bir hava doğdu. Aslında iktidar 15 Temmuz'dan sonra yeni kapı ile gündeme getirmek istedi. Sayın Kılıçdaroğlu oraya gidince kahraman bizim toplantımıza gelince birden bire hainler safına itildi. O yetmedi bizi de o safa itmeye başladılar. Kimsenin kınamasına aldırmayız, hak neyse onu söyleriz, ölene kadar da bunu söyleriz. Bu güne kadar geldik hatasıyla sevabıyla. Tek istediğimiz şu referandum döneminde millete güven verin" diye konuştu.

"MİLLETİMİZİ KUCAKLAŞMAYA DAVET EDİYORUM"

Karamollaoğlu, bir çağrıda da bulunarak, “Milletimizi kucaklaşmaya davet ediyorum. İktidar bunu yapmasa bile, iktidar ortakları veya destekçileri bunu yapmasa bile. Birbirimize hakaret edeceğimize, birbirimizi itham edeceğimize, uydurma senaryolar ile komplolar ortaya atacağımıza gelin birlik ve beraberliğimizi pekiştirelim. Onun için diyoruz ki lütfen bir düşünün. Düşünmekten kimseye zarar gelmez. Referandumda hangisi çıkarsa çıksın, şu ortamı kardeşlik ortamı haline getirelim" dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 2835
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı