"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nun televizyona çıkma teklifini reddetti

25 Mart 2017, Cumartesi 20:26
Başbakan Binali Yıldırım bugün önce Bitlis'te, sonra ise Siirt'te konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun televizyon tatışması fikrini geri çeviren Yıldırım, "Bizim tartışmaya zamanımız yok" dedi.

Referandum çalışmalarına katılmak üzere Bitlis’e gelen Başbakan Binali Yıldırım, burada düzenlenen mitingde konuştu.

Nevruzu kutlayan Başbakan Yıldırım, konuşmasına Said-i Nursi'yi anarak başladı.

Bitlis’in Hizan İlçesi'nde doğan Nursi’nin sadece alim olmadığını, aynı zamanda bir kahraman ve vatansever olduğunu söyleyen Yıldırım, gündemdeki tartışmalar üzerinden konuşmasına şöyle devam etti:

'MECLİSİ ZAYIFLATAN SİZLERSİNİZ'

CHP ve HDP’yi eleştiren Başbakan Yıldırım, şöyle konuştu:

"Her türlü çirkinliği yaptılar. Kendilerini kürsüyü kelepçelerdiler. Şimdi çıkmışlar 'Anayasa değişikliği meclisi zayıflatacak' diyorlar. Meclisi zayıflatan sizlersiniz. Kürsü işgal eden, kimseyi konuşturmayan sizsiniz. Bununla meclisin iş gücü daha da artıyor. Hükümeti denetliyor. Sadece milletvekilleri kanun yapacak. Meclisi Cumhurbaşkanı feshedecek diyorlar. Tamamen yalan. Seçime götürebilir. Seçim kararı alırsa, kendisi de gidecek. Çünkü seçim aynı gün olacak. Bu sistem uzlaşma getiriyor. Anlaşma getiriyor. Değerli kardeşlerim Kılıçdaroğlu, bu anayasa değişikliğinde ne yoksa ondan bahsediyor. Yalan diyorsun. Çıkıp televizyonlarda tartışalım diyor. Anayasayı okumamışsın, ne getirdiğini bilmiyorsun, tartışalım diyorsun. Millet iş bekliyor. Millet ülkenin koşar adımlarla gitmesini bekliyor. Bizim tartışmaya zamanımız yok." 

'SİİRT ERE ERE ERE DİYOR'

Bitlis'in ardından Siirt'e geçen Yıldırım, partisinin düzenlediği referandum mitingine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'ten milletvekili seçildiği 2004 yılındaki seçimi hatırlatan Binali Yıldırım, "2004 seçimlerinin startını siz verdiniz. Sayın Cumhurbaşkanımız, o zaman başbakanımız o gün Siirt'ten başladı. 2007 halk oylamasında Siirt bir destan, bir tarih yazdı. Yüzde 94'ün üzerinde 'Evet' dediniz. 16 Nisan'da şimdi bu rekoru kırmaya hazır mısınız? Maşallah, Siirt, işi bitirmiş, Siirt 'tamam' diyor. 'Ere ere ere' diyor" dedi.

'OKUMA YAZMASI VAR AMA OKUMUYOR'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu burada da eleştiren Başbakan Yıldırım, "Okuma yazması var ama, okumuyor. Diyor ki, bu değişiklik olursa başkent Ankara'dan İstanbul’a taşınacak. Allah akıl fikir versin. Bu yaşta nasıl olacaksa? Böyle olur mu yav? La havle?" diye konuştu.

Son günlerde Bediüzzaman’a ve Risale-i Nur’a yöneltilen asılsız suçlama ve iftiralara bizzat Üstadın verdiği cevaplar bu kitapta.

Okumak için tıklayınız:

Bediüzzaman Cevap Veriyor

 

Okunma Sayısı: 3203
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • dogukan cebi

    26.3.2017 13:58:31

    buzdagindan yalan zirvesi kuran 15 yildir insanlari islamiyetten uzaklastiranlarin soyleyecek sozleri yalan oldugundan dolayi gerceklerin(dogrularin) ortaya cikMasini ISTEMEZLER.

  • HÜSEYİN İLHAN

    25.3.2017 21:54:11

    Despotluktan başka sığınacak limanları olmayan haramilerin elbette hür ortamda müzakereden kaçması normaldir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı