"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başkanlığa evet mi, hayır mı?

25 Ekim 2016, Salı 11:42
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "MHP'nin, Anayasa değişiklik teklifiyle ilgili TBMM'de tercihi ne olursa milletin karşısında da tıpatıp aynısı olacaktır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grubunda yaptığı konuşmada, "Bizim ağzımızdan evet ya da hayır çıkmamışken, referandumu yapıp sonucu ilan edenler darbe şakşakçılarıdır, kriz hevesçileridir. Önemle ifade ediyorum, MHP'nin TBMM'de tercihi ne olursa milletin karşısında da tıpa tıp aynısı olacak" dedi.

Bahçeli, "Meclis'te evet dersek, milletin huzurunda da evet deriz. Özümüz de, sözümüz de birdir. MHP ilke ve ülkülerine uygun şekilde teklifi inceleyecek ve kararını verecektir. Siyasi yan kesiciler bizim ne yapacağımızı o zaman göreceklerdir." ifadesini kullandı.

Etiketler: bahçeli, başkanlık
Okunma Sayısı: 2741
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    25.10.2016 14:43:09

    BAŞKANLIK bizim ülkemize 10 numara fazla gelir.HAK-HUKUK,ADALET ilkelerine riayet etmeyen,fikrini,zikrini makam,mansıp,mevki için satanbların olduğu yerde,MEŞVERET i eleştirip,TEKADAMA BİAT EDENİN olduğu yerde BAŞKANLIK 10 değil 100 GÖMLEK FAZLA GELİR. diktatör çıkartır diktatöööör.

  • Mehmet Özkılınç

    25.10.2016 14:30:27

    Parti gözlüğü ile bakmayan herkes başkanlığı prensipte ister.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı