"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başkanlık sistemi için imza kampanyası başlatacaklar

25 Ekim 2016, Salı 14:08
AKP İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, yeni anaysa ve başkanlık sistemi için imza kampanyası başlatacaklarını bildirdi.

AKP Eyüp İlçe Danışma Meclisine katılan Temurci, 15 Temmuz gecesinin tarihi yazıldığında, İstanbul'daki AKP teşkilatlarının gösterdikleri cesaret ve kahramanlıkla orada yer bulacağını anlattı.

Yeni anayasa ve başkanlık sistemine destek için imza kampanyası başlatacaklarını belirten Temurci, "Pazar günü yeni anayasa, başkanlığa evet diyerek imza kampanyasını İstanbul’da başlatacağız. Herkes orada imza atacak ve biz herkesin yeni Türkiye’de imzası olsun istiyoruz." şeklinde konuştu. 

AA

Okunma Sayısı: 1533
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı