"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Baykal'dan MHP'ye ilk cevap

01 Temmuz 2015, Çarşamba 14:45
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin çıkışı CHP'de şok etkisi yaptı. Baykal'ın ilk yorumu "Sonra uzun uzun konuşuruz" oldu...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, TBMM Başkanlık seçimlerinde, "Her 4 turda da, kendi adayımıza oy vereceğiz. Eğer 4. tura kendi adayımız kalamazsa MHP'nin 80 oyu da boş çıkacaktır" açıklaması Ankara kulislerine bomba gibi düştü.

Bu sözlerin ardından gözler CHP'nin adayı Deniz Baykal'a çevrildi. Baykal, Hürriyet'e yaptığı açıklamada ''Şu an için herhangi bir görüş bildirmem mümkün değil. Bunları daha sonra uzun uzun konuşuruz'' yanıtını verdi.

BAHÇELİ'NİN TUTUMU ÇELİŞKİLİ 

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ise ''Adayımız Baykal'ı desteklemeye devam edeceğiz''dedi.

Gök, ''AKP'li bir adaya karşı muhalefetten bir adayın TBMM Başkanı seçilebilmesi için adayımız Deniz Baykal'a desteğimiz devam edecek'' ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamasını CHP’li Aytun Çıray da yorumladı. CNN Türk’ten Dicle Canova’nın bildirdiğine göre Aytun Çıray, “Bahçeli AKP adayının seçilmesinin önünü açıyor tutumunu çelişkili buluyorum” dedi.

CHP BİZİM ADAYIMIZI DESTEKLESİN 

Bahçeli'nin bu mesajı "çatı adaya vurgu yaptı" olarak yansıdı. MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu da, "CHP bizim adayımızı desteklesin" dedi.

Halaçoğlu, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı aday İhsanoğlu'ydu. TBMM seçimlerinde de onlar bizim desteğimizi bekleyeceğine bizim adayımızı desteklesinler" dedi.

Halaçoğlu, "CHP ile herhangi bir temasınız oldu mu" sorusuna ise, "Hayır olmadı. Gelsinler temasta bulunsunlar" cevabını verdi.

Okunma Sayısı: 2473
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı