"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Baykal'ın sağlık durumu hakkında açıklama

17 Ekim 2017, Salı 16:52
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, partisinin il başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın tedavisinin sürdüğünü anımsattı.

Baykal'a Allah'tan şifa ve bir an önce sağlığına kavuşmasını dileyen Tezcan, "Gelen haberler iyi. Bugün bir ameliyat daha oldu. İnşallah tez zamanda yeniden aktif çalışma hayatına döner." diye konuştu.

"Çiftçiler toprağı ekmiyor, ekemiyor, biçemiyor"

Türkiye'nin önemli bir dönüşüm sürecinden geçtiğini dile getiren Tezcan, şunları söyledi:

"Önümüzde iki yol var. Ya iyiye doğru gideceğiz ya da daha kötüye doğru savrulacağız. Ben siyasette hiç kötümser olmadım. Hep iyimserim, iyiyi kuracağız, onun için siyaset yapıyoruz. AK Parti iktidara geldiğinde çiftçilerin toplam borcu 1 milyar liraydı. Bugün 85 milyar lira. Bu arada çiftçi sayısı arttı mı? Hayır. Tam tersi, topraklar ekilmez oldu. Çiftçiler toprağı ekmiyor, ekemiyor, biçemiyor. Çiftçi, 13 tane kredi kartı ile geziyor. Birini kapatıyor, diğerini kullanıyor ve borcu takla attırıyor. Türkiye'de iki önemli lobi var. Birisi faiz, diğeri ithalat lobisi."

***

Eğitimde yeni bir devrim yapmadan memleketi ayağa kaldırmanın mümkün olmayacağını ileri süren Tezcan, "Yeni baştan eğitimi ayağa kaldıracaksın. Hiç kimse bütün ülkede kendi anlayışına göre tek tip okul yaratamaz. Eğer eğitim sistemini ayağa kaldırırsanız ülke, dünyanın zengin güçlü ülkeleri arasına girer. Gelişmenin yolu eğitimden geçiyor. Üretim yapmayan ülke zenginleşemez." ifadelerini kullandı.

AA

Okunma Sayısı: 1416
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı