"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bazıları su akmasın diye beddua etmeye kalktı

20 Aralık 2014, Cumartesi 19:24
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Büyükşehirlerde su akmaması için neredeyse beddua etmeye kalktılar. Suyla ilgili beddua olur mu ama onların bedduası varsa bizlerin de dua eden 77 milyon vatandaşımız var. Ağzı dualı dedelerimiz, ninelerimiz, günahsız çocuklarımız var, onların duası ile Allah'a şükür kuraklığa rağmen hiçbir şehri susuz bırakmadık" dedi.

Bakan Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı'nın, Afyon Lisesi konferans salonunda düzenlenen, 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nın, kentte partinin başını hep dik tuttuğunu, özellikle de şehir merkezindeki başarısı ile partinin yüzünü hep ak ettiğini söyledi. 

Türkiye'de yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Eroğlu, AK Parti'nin Türkiye'de destan yazdığını bildirdi.

Türkiye'de muhteşem yatırımlara imza atıldığını anlatan Eroğlu, "276 baraj, 1001 tane baraj gölet ve sulama tesisi ile dünya birinciliğini yakaladık, dünyada bizden daha fazla 3 yılda bu kadar baraj, gölet, sulama tesisi yapan ülke yok. Sizden aldığımız güçle şevk ve heyecanla Allah'ın rızasını kazanmak için mücadele ediyoruz" diye konuştu.

Bazılarının büyükşehirlerde su akmaması için neredeyse beddua etmeye kalktıklarını dile getiren Eroğlu, şu ifadelere yer verdi:

"Suyla ilgili beddua olur mu ama onların bedduası varsa bizlerin de dua eden 77 milyon vatandaşımız var. Ağzı dualı dedelerimiz, ninelerimiz, günahsız çocuklarımız var, onların duası ile Allah'a şükür kuraklığa rağmen hiçbir şehri susuz bırakmadık. İstanbul'da A, B, C planlarını uyguladık suyu getirdik. Biz hiçbir şekilde taraf tutmuyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi bizde değil diye orayı  susuzluğa mahkum etmiyoruz, çünkü orada da bizim vatandaşlarımız var. Biz bütün milletin, bütün şehirlerin bakanıyız. Bütün Türk milletinin hizmetkarıyız. Mersin'e de Kars'a da Edirne'ye de izmir'e de suyu götürdük. Kıbrıs'a da suyu götüreceğiz. Oraya su götürmek bizim için en büyük şereftir."

Türkiye'de yapılan ağaçlandırma çalışmalarına ilişkin de bilgi veren Eroğlu, "3-5 tane ağaç için kıyamet koparanlara bakın. İstanbul Taksim meydanındaki yolu yer altına almak için çalışma yaparken kaldırım biraz daha geniş olsun diye 4 tane çalı kesilmiş, 7 tane ağaç da başka bir yere taşınmış. Ne oldu, kıyamet koptu. Ama biz şu tarihe kadar 3 milyar 250 milyon fidanı toprakla buluşturduk. Çevreye, yeşile saygı biz de var" diye konuştu.

Etiketler: veysel eroğlu, su
Okunma Sayısı: 1008
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • refik

    21.12.2014 22:54:31

    Maalesef bugün beddua deyince akla bir hoca ve takipçileri geliyor...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı