"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bekaroğlu: Sanıyorum Cumhurbaşkanı 'İHH bizi aldattı' diyecek

21 Aralık 2015, Pazartesi 13:55
CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, Türkiye-İsrail ilişkileri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

CHP olarak Türkiye’nin bütün ülkelerle ama özellikle bölge ve komşu ülkelerle ikili hukuk ve uluslararası hukuka uygun dostluk ilişkilerinin iyi sürdürülmesinden yana olduklarını belirten Bekaroğlu,

“İsrail’le ilişkiler Cumhurbaşkanının 'One minute' ile Davos’ta başlayan, daha sonra Mavi Marmara ile devam eden ve her konuda olduğu gibi uç noktalara taşınacak şekilde ilişkiler bozulmuştu. Çok ağır sözler söylenmişti. Söylenmeye devam edildi. Bu konularla iç politikanın bir parçası haline getirildi. Seçimler kazanıldı. Şimdi ise İsrail’le yeniden dostluk kuruluyor. Hükümetin bu uç noktalarda gezen ve uluslararası ilişkileri iç politika malzemesi yapan tutumunu her zaman eleştirdik burada da eleştiriyoruz. Sanıyorum şimdi cumhurbaşkanı ve hükümet yetkilileri diyecekler ki ‘Vallahi bu İHH İnsani Yardım Vakfı bizi kandırdı, aldattı. Aslında bizim İsrail'le böyle sıkıntılarımızın olmaması gerekir’ diyecekler sanıyorum.” diye konuştu. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Okunma Sayısı: 2274
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı