"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bekir Bozdağ'dan ''yılın montajı''na müdahale

09 Temmuz 2016, Cumartesi 14:49
Yozgat'ın Akdağmadeni İlçesi'nde, AKP İlçe Başkanlığı binasının cephesinde bulunan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun fotoğrafının üzerine Başbakan Binali Yıldırım'ın küçük bir fotoğrafının baş kısmınını yapıştırıldığı afiş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın talimatı ile kaldırıldı.

AKP Akdağmadeni İlçe Başkanlığı'nın ön cephesinde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Başbakan Binali Yıldırım'ın fotoğrafları bulunurken; Yıldırım'ın baş bölümünün eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun fotoğrafınınn üzerine yapıştırıldığı görüldü. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bayramlaşma için geldiği Akdağmadeni ilçe binasındaki fotoğrafları görünce kaldırılması talimatını verdi. 

Bakan Bozdağ'ın talimatı üzerine binadaki kendi fotoğrafı ile eski ve yeni başbakanların fotomontajlı fotoğrafları buluna afiş kaldırıldı.

Konuyla ilgili dünkü haber:

Sosyal medyayı salladı: İlçeyi karıştıran montaj

Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesi’nde, AKP İlçe Başkanlığı binasının cephesinde bulunan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun fotoğrafının üzerine Başbakan Binali Yıldırım’ın küçük bir fotoğrafının baş kısmından yapıştırılması tepki gördü.

Sosyal medyadaki eleştirilerin üzerine Davutoğlu’nun fotoğrafının üzerine yapıştırılan Binali Yıldırım’ın fotoğrafı kaldırıldı.

Akdağmadeni 2’nci Sakarya Caddesi üzerinde bulunan AKP Akdağmadeni İlçe Başkanlığı’nın cephesinde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Başbakan Binali Yıldırım’ın fotoğrafları yeraldı. Ancak bunlardan Binali Yıldırım’ın fotoğrafı dikkat çekti.

Daha önce binanın cephesinde eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun fotoğrafı bulunurken, Binali Yıldırım’ın aynı büyüklükte bir fotoğrafının konulması yerine, küçük bir fotoğrafının Ahmet Davutoğlu’nun fotoğrafının üzerine boyun kısmında itibaren yapıştırıldığı fark edildi.

Fotoğraftaki terslik dikkat çekerken, sosyal medyada fotoğrafın bu şekilde kullanılması tepki gördü. Bunun üzerine dün gece saatlerinde Ahmet Davutoğlu’nun fotoğrafının üzerine yapıştırılan Binali Yıldırım’ın fotoğraf söküldü. Binanın cephesinde eskiden olduğu gibi Bekir Bozdağ ile Ahmet Davutoğlu’nun fotoğrafları kaldı.

DHA

Okunma Sayısı: 2709
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı