"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ben getirdim, ben götürürüm

05 Ekim 2017, Perşembe 19:00
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifaya zorlanan belediye başkanlarıyla ilgili açıklamaları demokrasiye uygunlukla çeliştiği yönünde tartışmalara sebep oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı AKP’li belediye başkanlarının istifaya yönlendirilmesi tartışmalarıyla ilgili açıklamada bulundu. Partiden ihraç ya da görevden alma gibi yöntemlere başvurmak istemediklerini söyleyen Erdoğan, “Bir makama getirilirken iyi de makamı boşaltmasının istenmesi niye yadırganıyor?” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran ziyaretinden dönüşünde, bazı belediye başkanlarının istifa süreciyle ilgili soruları cevapladı. NTV’nin aktardığına göre Erdoğan, “AK Parti’nin alışılmış bir siyasî parti olmadığını” söyledi ve istifalarla ilgili eleştirilere yönelik şunları söyledi: “Belediyelerde görevden almanın iki yöntemi vardır. Partiden ihraç veya görevi ihmal veya kötüye kullanmaktan. Tabiî ki biz bu yolları denemek istemiyoruz. Bir makama getirilirken iyi güzel de, benim metal yorgunluğu olarak tanımladığım durumlarda makamı boşaltmasının istenmesi niye yadırganıyor? ‘Benim şanım, şerefim var’ dersen kusura bakma ama partinin şerefi, herkesin şerefinin şanının çok daha önündedir.” 

Etiketler: erdoğan
Okunma Sayısı: 2045
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı