"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Benim projelerimi tamamlamak dışında ne yaptı?’

27 Mayıs 2018, Pazar 19:14
Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nurettin Sözen, metrodan, Marmaray’a, Melen Barajı’ndan doğalgaza, Çamlıca Kulesi projesinden çöp depolama tesislerine kadar bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın övündüğü tüm projelerin kendisine ait olduğunu belirtti.

Sözen, “Ben 5 yıllık görev süremde 15 uluslararası proje yaptım. Kendisi benim projelerimi tamamlamak dışında ne yaptı?” Ben kentin siluetini bozan Taksim’deki Park Oteli tıraşladım, sen Zeytinburnu’ndaki kuleler için ne yaptın?” diye sordu.

Sözcü’den Özlem Güvemli’nin haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yıllardır seçim meydanlarında, açılışlarda, katıldığı bütün faaliyetlerde yaptığı konuşmaların merkezinde İstanbul, eleştirilerinin odağında da 1989-1994 döneminde kenti yöneten Nurettin Sözen var. Kendisinden sonra koltuğuna oturan Erdoğan’ın kendi dönemine ilişkin eleştirilerine yanıt veren  Sözen, “Rasyonel bir insanın 30 yıl önceki susuzluktan bahsetmesi ne anlama geliyor? Ne yapmak istiyor? Bundan ne kazanıyor? 90 yıllarda kuraklık olduysa bugün ben ne yapabilirim? İnsanların vereceği oyda bunun ne etkisi olabilir?” dedi.

Okunma Sayısı: 3165
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı