"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Berat Albayrak, Ahmet Sever'in kitabını eleştirdi

16 Haziran 2015, Salı 15:21
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı, AK Parti İstanbul Milletvekili Berat Albayrak, TBMM'ye gelerek kayıt işlemlerini yaptırdı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün danışmanı Ahmet Sever'in kitabı ile ilgili soruya Albayrak, "Ne okuduk, ne baktık. Çok da ehemmiyeti olduğunu düşünmüyorum. Ahmet Sever diye bahsettiğimiz şahsın kim olduğuna biraz bakmak lazım. Geçmişine bakmak lazım. Çalıştığı grup, medya grubu, geçmiş ilişkileri bence biraz bize yol gösterir. Bence kıymeti harbiyesi olmayan bir kitap." dedi.

AKP İstanbul Milletvekili Berat Albayrak, Meclis'te yoğun ilgi arasında vekillik kayıt işlemlerini tamamladı. Milletvekili rozetini takan Albayrak, "Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz, milletimiz için hayırlı olsun. Demokratik açıdan katılımın çok yüksek olduğu güzel bir seçim oldu, hayırlı bir seçim oldu. İnşallah bu Meclis açıldıktan sonra demokratik gelişim açısından çok hayırlı gelişmeler olacağını düşünüyorum." dedi. 

"Demokratik açıdan" denmesi üzerine Albayrak, "Hem katılım, hem Türkiye'de insanlarımızın teveccühü açısından güzel bir seçim oldu. Önümüzdeki dönem çok güzel ve hayırlı gelişmelere gebe. AK Parti milletvekili olarak seçmenlerimize şunu söylüyorum: AK Parti bu ülkenin teminatı olmaya devam edecektir." değerlendirmesinde bulundu. 

Koalisyon konusunda yorum yapmayan Albayrak, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün danışmanı Ahmet Sever'in kitabına ilişkin bir soruya ise "Ne okuduk, ne baktık, çok da ehemmiyeti olduğunu düşünmüyorum. Ahmet Sever diye bahsettiğimiz şahsın kim olduğuna biraz bakmak lazım. Geçmişine bakmak lazım. Çalıştığı grup, medya grubu, geçmiş ilişkileri bence biraz bize yol gösterir. Bence kıymeti harbiyesi olmayan bir kitap." diye konuştu. 

Gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine Albayrak, toplantıdan çıkıp kayıt için geldiğini ve tekrar genel merkeze gideceğini belirterek kitapla ilgili "Benim için kıymeti harbiyesi olmayan bir kitaptır." ifadelerini kullandı. 

Okunma Sayısı: 2214
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı