"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bir insanın suçlu olup olmadığına hakimler karar verir

19 Mart 2019, Salı 18:15
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Biz herkesin oyuna talibiz. Erdoğan da ‘İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na destek veririz’ açıklaması yapsa çok memnun olurum. Sayın Bahçeli de ‘Ankara’da Mansur Yavaş’a her türlü desteği vereceğiz’ dese çok memnun olurum. Biz vatandaşlarımız arasında ayrım yapmayız” dedi.

Kılıçdaroğlu, NTV’de katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı. Antalya’da CHP’den belediye meclis üyesi adayı olan Abdülbaki Karaağaç’ın BDP il başkanlığı yaptığının hatırlatılıp bu konudaki eleştirilerin sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, şunları söyledi; “Belediye meclis üyemiz olabilir. CHP’ye gelmiştir. Vatan haini mi bu? Eğer teröristse tutuklasınlar. Benim bildiğim bütün dünyada bir insanın suçlu olup olmadığına hakimler karar verir. Bu beyefendiye bu yetkiyi kim verdi? Ona bakarsanız kendisinin belediye başkan adayı doğuda, ismini vermek istemiyorum çünkü hiç kimseyi suçlamak istemem. Kardeşi bilmem ne yapmış, yeğeni bilmem ne yapmış. İnsanları bu kadar karalamak yazıktır, günahtır. Babası yapabilir, amcası yapabilir, yeğeni yapabilir, ama adam masum bir insandır. Bu adam suçluysa buyursunlar bu ülkenin sözde adaleti var, savcısı var, emniyeti var, millî istihbaratı var.

AA

Etiketler: kılıçdaroğlu, seçim
Okunma Sayısı: 708
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı