"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Birbirlerinin yerinde gözü olanlar ihbarda bulunuyor

23 Eylül 2016, Cuma 14:38
Başbakan Binali Yıldırım, 'FETÖ' ile mücadele kapsamında yürütülen soruştumalara ilişkin olarak, "İsmi, kimliği, adresi, yeri yurdu belli olmayan ihbarlar için genelge yapacağız" dedi.

"FETÖ belası da bizim başımıza böyle geldi" diyen Yıldırım, "Ciddi belgeye, bilgiye dayalı olan her türlü ihbarı değerlendiririz ancak arka planında bir şey olmayan, sadece soyut iddialar bulunan ve kimliği, adresi belirsiz ihbarları dikkate almak hem muhatabına zarar veriyor hem de bürokrasinin genel verimliliğine de olumsuz etki yapıyor" diye konuştu.

Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Arkadaşlar FETO ile mücadele bir milli meseledir. Kim olursa olsun, nereye giderse gitsin gereken yapılacaktır. Burada kimsenin muafiyeti söz konusu değildir. İmzasız ihbarlar bürokrasinin hastalığıdır. Birbirini çekemeyenler, birbirlerinin yerinde gözü olanlar bu tür ihbarları kimliğini vermeden yapıyorlar. 

İsmi, kimliği, adresi, yeri yurdu belli olmayan ihbarlar için genelge yapacağız. FETO belası da bizim başımıza böyle geldi. Ciddi belgeye, bilgiye dayalı olan her türlü ihbarı değerlendiririz ancak arka planında bir şey olmayan, sadece soyut iddialar bulunan ve kimliği, adresi belirsiz ihbarları dikkate almak hem muhatabına zarar veriyor hem de bürokrasinin genel verimliliğine de olumsuz etki yapıyor. Mehmet Bey ile de konuşun biraz bana da tavsiyeleri oldu."

Okunma Sayısı: 3121
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mustafa

    23.9.2016 18:20:37

    Hiç mi basiretimiz yok.Hem ortalığın karışmasına zemin hazırlayıp ateşi harlıyoruz hem de yandım Allah diyoruz.

  • SAİD HAKTAN

    23.9.2016 15:38:23

    MÜBAREK herifler (hükümetin muktedir olmayan başına) bunu böyle olacağı belli idi. Üç bakanlık ta (adalet-İçişleri-Milli Eğitim) ateist ve Kemalistler cirit atıyor.Bunların bugüne kadar boş durduğuna bakmayın...Şimdi beş vakit namaz kılanların üzerine gidildiğini görünce başladılar iftiraya,yalana,yaygaraya...Allah cc şerlerini ve belalarını bizlerden uzak kendilerine geri döndürsün...aaaaamin...

  • CESUR ADAM

    23.9.2016 14:56:58

    ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİKTEN SONRA diye atasözümüz var.Nice masumun hakları ayaklar altına alındıktan,mağdur edil,ip mübarek bayramları zehir edildikten sonra neymiş,ihbarcının ismini vererek ihbarı kaale alınacakmış.Görende bunları manavın çırağı zanneder.Halbuki ülkenin kaderine tesir eden idareci bunlar. Yazıyorum BECERİKSİİİİİZ,MEZİYETSİİİİZ,LAKAYT,DİNDARLIKTANM ZİYADE KİNDAAAR şahsiyet bunlar. Amma menfaatlerine gelince ZEHİR ZEMBEREK KAHRAMAN beyler.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı