"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Biz adaleti asla ve asla elden bırakmayacağız''

16 Temmuz 2017, Pazar 00:56
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt belediyeleri tarafından hazırlanan, "15 Temmuz Demokrasi Nöbeti ve Şehitlerimizi Anma Programı" kapsamında 15 Temmuz Millet Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe katıldı.

"Biz adaleti asla ve asla elden bırakmayacağız"

Hainlerin vatanına, analarına, babalarına, kardeşlerine ihanet ettiklerini vurgulayan Tüfenkci, darbecilerin bunların hesabını millete vereceklerini dile getirdi.

Darbecilerin sadece yargıya değil, vicdanlarına da hesap vermesi gerektiğini söyleyen Tüfenkci, şöyle devam etti:

"Bu milletin başına neler getirdiler. Eğer bugün mağdurlardan bahsediyorsak biliniz ki en büyük mağdur sizlersiniz, millettir. Milletin dışında da eğer bir mağduriyet oluşmuşsa yine bu hainlerin yüzünden oluştu. Yine onların bu alçak girişimlerinin karşısında oluştu ama karşılarında hukuk, Türkiye Cumhuriyeti, millet var. Biz adaleti asla ve asla elden bırakmayacağız. Biz hukuk dışına çıkmayacağız. Biz diyoruz ki onlar hem hukuka hem adalete hem de gelip Malatyalılara hesap verecekler. Vermeleri de gerekir. Vicdanları rahat mı acaba? Bu kadar şehidin kanına girdiler. Bu kadar yaralılarımız varken Türkiye'nin itibarını zedelemeye çalışırken bu millete ihanet edenler acaba başarılı olsalardı Türkiye'yi kimlere peşkeş çekeceklerdi. Allah bu milletten razı olsun."

AA

Etiketler: bülen tüfenkci
Okunma Sayısı: 3539
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mağdur

    16.7.2017 20:02:04

    Bir banka hesabi yüzünden isimden ihraç oldum. Benim gibi binlerce mağdur var. Başınızı yastığa koyduğunuzda nasl uyuyorsunuz anlamıyorum. Bu yaptıklarınız yanınıza kalmayacak içim rahat.sizlerin akıbeti için endişeliyim

  • Mustafa

    16.7.2017 16:39:32

    Ertesi gece onbinlerce kişi aciga nasıl alındı. Demekki önceden hazırlık yapılmış. Yani 15 temmuz olmsa bile bu mağduriyet yaşanacakmıs.

  • HÜSEYİN İLHAN

    16.7.2017 16:09:56

    SnBakanın ADALET anlayışında ciddi problem var.Bugünkü yapılan yanlışları,haksızlıkları,cadı avı diye diye edilen zulümleri ADALET anlıyorsanız bunlar size hem bu dünyada hem ahirette ara leke olarak yapışmış ve haktealadan cezasız kalayacaktır biline.

  • Hüsnü Adalet

    16.7.2017 12:53:59

    Mahkemelerin hepsi Malatya da mı kuruluyor?

  • Ali KALKAN

    16.7.2017 04:04:35

    Ülkede adalet ayaklar altında. Sayın bakan adaletten ayrılmayacağını söylüyor. Acaba ülkeyı başkaları mı yönetiyor ?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı