"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Bizimle de bir bilgi paylaşımı oldu"

14 Nisan 2018, Cumartesi 09:50
AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Suriye rejimine operasyona ilişkin, "Böyle bir tepki gösterileceği açıklamalardan görülüyordu ve bizimle de bir bilgi paylaşımı oldu." dedi.

Ünal, "Biz bu saldırıyı, kimyasal silahlara dönük bir yaptırım şeklinde görüyoruz ve değerlendiriyoruz. Esed'in kendi halkına dönük kullandığı kimyasal silahın engellenmesi için de ciddi bir uyarı olarak görüyoruz." ifadesini kullandı.

***

Tıklayınız:

Kalın'dan Suriye'deki ABD operasyonuna ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı: Memnuniyetle karşılıyoruz

ABD'den Suriye rejim güçlerine operasyon: Türkiye'den ve dünyadan ilk tepkiler!

AA

Okunma Sayısı: 1045
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ferhat

    14.4.2018 17:27:53

    Dışişleri Bakanlığı Kandil Gecesi müslüman bir ülkenin vurulmasını memnuniyetle karşılıyor. ABD'nin Suriye'ye 100 kadar füze atmasını, tüm insanlığın vicdanına tercüman olan bir operasyon olarak tanımlayan Dışişleri Bakanlığı'mız, bir karar verin, bu ABD PYD'ye binlerce tırla silah verip Türkiye'yi bölmek için uğraşmıyor muydu? ABD'nin Suriye'yi vurmasına Türk Dışişleri Bakanlığı memnuniyetle karşılıyoruz açıklaması yaptı. Buna politika denirse tuhaf bir dış politika izliyoruz. ABD'nin yaptıklarını onaylıyor ama Rusya ile hareket ediyoruz. Milli bir politikanız olmazsa böyle oraya buraya savrulursunuz. Kandil gecesi bir İslam ülkesi bombalanıyor ve Türk Dışişleri Bakanlığı “Bu operasyonu memnuniyetle karşılıyoruz. Operasyon tüm insanlığın vicdanına tercüman olmuştur” şeklinde açıklama yapıyor... Pes!.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı