"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bosna ziyaretinde dikkat çeken detay

07 Mayıs 2016, Cumartesi 12:01
Görevi bırakacağını açıklayan Başbakan Davutoğlu'nun bugünkü Bosna Hersek ziyaretine özel uçak ANA yerine bu THY'ye ait uçak ile gitmesi dikkat çekti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bosna'daki savaşta Sırpların temellerine dinamit yerleştirerek yıktığı tarihi Ferhadiye Camii'nin açılış törenine katılmak üzere bugün Bosna Hersek'e hareket etti.

'ANA' YERİNE TARİFELİ THY UÇAĞI

Geçtiğimiz perşembe günü Başbakanlık ve AKP Genel Başkanlığı görevini 22 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü kongre ile bırakacağını duyuran Davutoğlu, yurt içi ve yurt dışı seyahatleri için kullandığı özel uçak ANA'yı bu seyahatinde kullanmadı. Davutoğlu'nun, Bosna Hersek yolculuğunu THY'ye ait uçak ile yapması dikkat çekti.

GÖREVİ BIRAKACAĞINI DUYURMASININ ARDINDAN İLK BASIN TOPLANTISI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Başbakanlık ve AKP Genel Başkanlığı görevini bırakacağını duyurduğu" perşembe günkü MYK toplantısının ardından, ilk kez basın toplantısı düzenledi. Bosna Hersek ziyareti öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda konuşan Davutoğlu "sembolik değeri çok yüksek olan bir ziyaret" için gittiğini belirterek, "Artık 90'lı yılların aksine Bosna Hersek'in arkasında dağ gibi duracak olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletimiz her zaman var olacak" dedi. Davutoğlu parti içi tartışmalara yönelik ise soru almadı.

Etiketler: davutoğlu, bosna hersek
Okunma Sayısı: 2309
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı