"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Böyle istismar görülmedi!

03 Haziran 2015, Çarşamba 11:00
Seçime sayılı günler kala AKP'nin kurmay isimlerinden gelen dini istismar içerikli açıklamalar 'Bu kadar da olmaz!' dedirtiyor.

Dini siyasete alet ederek oy toplamaya çalışan ve kemik kitlesini elinde tutmaya çalışan AKP'li yöneticiler, seçim sath-ı mailine girdiğimiz şu günlerde vitesi biraz daha büyüterek ürkütücü boyutlara varan açıklamalar yapmaya başladı.

ÜMMETİN BEKA SEÇİMİYMİŞ!

Bunlardan birisi Uğur Işılak... Yaptığı seçim şarkılarıyla tanıdığımız Işılak, Haber7'ye verdiği röportajda bu seçimin çok farklı geçeceğini söyledi. Işılak, kurulan ittifakların asıl amacının Recep Tayyip Erdoğan olduğunun altını çizerken 'Hedef her zaman Recep Tayyip Erdoğan'dır' dedi. Işılak bunun sebebini de şöyle açıkladı: Çünkü o bu milletin ve ümmetin yüz yıllar boyunca silinmeyecek bir sembol ismidir artık.

Işılak biraz daha ileriye giderek 7 Haziran seçimlerinin ümmetin beka seçimi olduğunu söyledi: Bu sıradan bir parti seçiminden ziyade, bir milletin hatta bir ümmetin beka seçimidir.

"HDP'YE OY VERENİN MÜSLÜMANLIĞINDAN ŞÜPHE EDERİM"

AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, “HDP’ye oy veren Müslümanın imanından şüphe ederim.” dedi.

Muhalefetin dış güçlerin içerideki uzantıları olduğunu söyleyen Milletvekili Özdağ, “Eğer bir Müslüman HDP’ye oy verirse imanından şüphe ederim, çünkü HDP dinsiz ve Marksist bir yapı. Kendilerinden olmayanları öldüren bir yapıdır. HDP’ye oy verecek olanlar önce Allah’ı, vatanı düşünsün. Sakın hataya düşüp HDP’ye oy vermesin. HDP’ye oy vermek dine, Türkiye’ye, mukaddesata ihanettir.” dedi.

Mücahit Çakır / İstanbul
[email protected]

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2798
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    3.6.2015 14:09:18

    caner kardeş AKP asla İTTİHAD-İ İSLAM prensibinde olmadı ve olamazda.Neden;İİT Başkanı ki 2 dönem için seçtirdikleri şahsa 'Müslüman ülkelerde alim,fazıl,bilge,dindar şahıstır,diyenlerin C.Başkanlığı seçiminde kullandıkları dil değil müslümana düzgün insana dahi yakışmayan üsluptur.Bu üslupta olanların ,hırsızlık,yolsuzluk,haksızlık,dini siyasete alet etme,cami ve kitabımızı menfaatine alet etme günahlarını işleyenlerin DAVASI OLSA OLSA ŞAHSİ İKTİDAR VE DÜNYEVİ HIRSLARIDIR.Böyle olduğu içindir ki YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜ almayı şeref saymış ve kabul etmişlerdir.Halbuki Prof.E.İHSANOĞLU nun aldığı ÖDÜL FİLİSTİN'E ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ(anlamı KUDÜS NİŞANI,neden verildiği ise :Farklı gruplar halinde olup bölük-pörçük FİLİSTİNLİLERİ,İSRAİLE karşı birleştirmesidir)İTTİHAD-I İSLAM NE YÜCE GAYE VE HEDEFTİR,AKP İSE BUNUN NE SEMTİNDE NE DE FİKRİNDEDİR.ALLAHIN SELAMETİ,MAĞFİRETİ üzerimize olsun.

  • Hüseyin İLHAN

    3.6.2015 13:19:22

    AKP lilerin yalakalık ve riyakarlıkta sınır tanımaz olduklarını normal karşılarım,siyaset maalesef bu ülkede temiz yapılamaıyor.Lakiiin AZITIP-SAPITAN,ŞİRKE VARAN AZGINLIKLARI YAPANLARI GÖREMEYEN EHLİ İMAN KARDEŞLERİME ACIRIM.YAZIIK YAZIIIK.Yahu konuştuğu her iki kelimeden biri yalan olanın,RİSALELERE YAPTIĞI TAHRİBATIN hala gözünüzü açamıyorsa YENİ ASYA daha ne yapsın.'ONA DOKUNMAK İBADETTİR,'PEYGAMBER GURURLANDI,BİZ GURURLANMADIK,'PEYGAMBER EFENDİMİZ SAV.BAŞBAKANI SÖYLEDİ,diyenlerin aklından,imanından,insanlığından şüphe ederim.Bunlara takılıp doğru istikamette (siyaseten)gittiğini zannedenlere rabbimden HAYIRLI SABAHLAR diliyorum.

  • Mustafa OKUTAN

    3.6.2015 12:42:50

    ALLAHTAN KORKUP YÜCE KİTABIMIZ KURANI KERMDE ALLAHÜ TAALE BENİM AYETLERİMİ AZ BİR DÜNYA MENFAATİ İÇİN SATMAYIN BUYURUYOR HİÇKİMSEYİ SUÇLAMIYORUM SADECE RİSALEİ NURU TANIYIP BU SİASAL İSLAMCILARI FARKEDEMEYİP HALA ONLARIN YALANLARINA İNANAN NURCULARA İNANAMIYORUM ALLAH BASİRET VERSİN AMİN... BAKSAINIZA ÜSTAD TAM DİNDAR SİASETÇİ TAM SİASETÇİ DE TAM DİNDAR OLAMAZ DİYOR BUNLAR ABİLEİ GIBI YINE CENNETTEN PARSEL DAGITMAYA BAŞLADI MÜSLÜMAN OLMANIN ÖLÇÜSÜ PARTİLERİNE OY VERMEK YAZIK...

  • Turgay Namdar

    3.6.2015 12:23:05

    Bir meczup ta meydanlarda Davutoğluna başbakanlığı Peygamber efendimizin verdiğini söylüyor. Peygamber efendimiz kendi yerine bile atama yapmamışken işi meşverete bırakmışken, bu davutoğlu haşa Hz.Ebubekir'den daha mı değerli ki bunu atasın. Siyasi menfaatleri için Peygamber efendimizi haşa müstebit bir kral gibi gösteren böyle heriflerle aynı karede görünmekten vaz geç be mahmut bey.

  • DEMOKRAT

    3.6.2015 12:03:40

    Mahmut ey mahmut;hala uyanamamışsın be kardeşim.Allah'ın bütün vasıflarını taşıttılar görmedin mi.Bırak yaşamayanları;yaşar gibi yapanlar ne halt ediyor.Uyan kardeşim uyan...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı