"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bozdağ'dan OHAL'in yeniden uzatılmasına ilişkin açıklama

05 Nisan 2018, Perşembe 11:01
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "YPG/PYD terör örgütleri Afrin'den nasıl temizlendiyse, şimdi Tel Rıfat'tan temizlenecek. Orada da sona doğru yaklaşıldı." ifadelerini kullandı.

Üçlü zirve bildirisi ile ilgili olarak Bozdağ, Suriye'nin topraklarını, birliğini böldürmeyiz. Suriye'de mezhep esaslı bir değişime gidilmesine biz izin vermeyiz. Bu son derece önemli aynı zamanda Türkiye'nin bugüne kadar savunageldiği tezin her iki ülke tarafından da benimsendiğini gösteriyor." dedi.

Bozdağ, "Biz gerçekten Sincar'dan ve diğer yerlerden terör örgütünün ve teröristlerin temizlenmesini istiyoruz. Bunlar yapıldığı zaman bizim için sorun yok eğer yapılmazsa Türkiye buraları temizleyecek güce ve kudrete sahiptir." şeklinde konuştu.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Beklerdim ki Kılıçdaroğlu da Zeytin Dalı Harekatı devam ederken bir kamuflaj da o giysin, Mehmetçik'e destek versin." dedi.

Bozdağ, "MİT, bugüne kadar 18 ülkeden 80 FETÖ'cüyü paketleyip Türkiye'ye getirdi." bilgisini verdi.

OHAL'i uzama ihtiyacının ortada olduğunu belirten Bozdağ, "TBMM kabul ederse OHAL yeniden uzatılabilir." dedi.

Bozdağ, "Erken seçim yok." diyerek, "Herkes hesabını 2019'un mart ve kasım seçimlerine göre yapsın." ifadelerini kullandı.

AA

Etiketler: bekir bozdağ, ohal
Okunma Sayısı: 4508
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mustafa

    5.4.2018 18:33:37

    Hala ohal e gerek var deniyorsa hükümet artık normal halde ülkeyi yonetemiyor demektir. Başarısız olanlar istifa etmelidir.

  • HÜSEYİN İLHAN

    5.4.2018 18:20:55

    Zavalılar ne konuştuklarından da habersizler.OHAL kalkacak derken şimdi uzatılacak diye tezat üstüne tezat fikir diyeceğim lakin bunların FİKRİ YOK .

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı