"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu krizden birlikte çıkacağız

04 Kasım 2018, Pazar 16:48
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bazı temas ve incelemeler için geldiği kentte, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile AKP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ekonomik savaşa Türkiye’nin el birliğiyle karşı durduğunu ifade eden Kurum, “Ülkemiz ekonomik bir savaşla karşı karşıya ancak hamdolsun bu ekonomik savaştan ihracatımızı arttırarak ithalatımızı azaltarak ki yüzde 22 ihracatımız arttı, ithalatımız da yüzde 18 azaldı. Yani bu kriz bizim için fırsata dönüşüyor. İnşallah bu krizden de hep birlikte alnımızın akıyla çıkacağız.” diye konuştu. Kurum, Çanakkale Köprüsü’nün tamamlanmasıyla birlikte Tekirdağ’ın çok daha önemli bir konuma geleceğinin altını çizerek, şöyle devam etti: “Çanakkale Köprüsü, Marmara’yı tamamen birbirine bağlayan çevre yollarıyla birlikte bittiği zaman ulaşımı, lojistiği buradaki sanayiyi istihdamı arttıracak. Gerçekten bölgeyi çok daha fazla önemli bir konuma getirecek. Hem Balkanlara hem de Avrupa’ya ulaşım çok daha rahat hale gelecek.”

AA

Etiketler: kurum, tekirdağ, kriz
Okunma Sayısı: 1419
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı