"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu şehit düşen insanlara hakaret sayılır

20 Mart 2019, Çarşamba 18:23
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yeni Zelanda’daki terör saldırısının bir seçim malzemesi yapılarak meydanlarda vatandaşlara gösterilmesini şiddetle kınadığını, Müslümanları haklı oldukları bir davada haksız duruma düşürmeye kimsenin hakkı olmadığını kaydetti.

Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Yeni Zelanda’da camide ibadet eden Müslümanları hedef alan terör saldırısını şiddetle lanetleyerek, saldırıyı, “akla, tahayyüle sığmayan canice bir davranış” olarak niteledi. Saldırının sadece kınanmasının yetmeyeceğini, İslam aleminin bir araya gelerek yeni politikalar oluşturması gerektiğini vurgulayan Karamollaoğlu, hükümetin, İslâm İşbirliği Teşkilâtı’nı Cuma günü toplantıya davet etmesinin ümit verici bir gelişme olduğunu söyledi. Bu olayın seçim meydanlarında gösterilmesini eleştiren Karamollaoğlu, “Bir seçim malzemesi yapılarak meydanlarda vatandaşlara gösterilmesini şiddetle kınıyorum. Bu şehit düşen insanlara hakaret sayılır. Bu tavır Müslüman imajına da dünyaya da zarar vermektedir. Müslümanları haklı oldukları bir dâvâda haksız duruma düşürmeye kimsenin hakkı yoktur” dedi.

AA

Etiketler: karamollaoğlu
Okunma Sayısı: 1443
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı