"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Bu ülkeye hakkı, hukuku ve adaleti hep birlikte getireceğiz"

10 Eylül 2017, Pazar 23:44
Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesince Birlik Mahallesi'nde yapılan açılış törenine katıldı.

"Bu ülkede hep birlikte kardeşçe huzur içinde yaşayacağız"

Konuşmasına, "Asla umutsuzluğa kapılmayın." diyerek başlayan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Yalnız değiliz, milyonlarız. Milyonlar olduğumuzun farkında olmalıyız. Biz haklıyız, haklı olduğumuz için kazanacağız. Tarihe bakın, dünyanın bütün toplumlarında haklı olanlar kazanmışlardır. Size şu sözü veriyorum, umutsuzluğa kapılmamanız için ne gerekiyorsa hepsini yapacağım. Demokrasi mücadelesi vereceğiz. Yargının bağımsızlığı mücadelesini vereceğiz. Kadın erkek eşitliği mücadelesini vereceğiz. Düşünceyi özgürce açıklama mücadelesini vereceğiz. Üniversitelerin özgürce konuştuğu bir ülke olma mücadelesini vereceğiz. Bunun için yürümek varsa yürümek, kavga varsa sonuna kadar kavga edeceğiz."

Kılıçdaroğlu, ülkeye hakkı, hukuku ve adaleti getirmek için mücadele edeceklerini ifade ederek, "Bu ülkede hep birlikte kardeşçe yaşayacağız, huzur içerisinde yaşayacağız. Doğusu batısı, güneyi kuzeyi, yaşlısı genci, kadını erkeği hiçbir ayrım yapmadan, kimlik ayrımı yapmadan, inanç ayrımı yapmadan, yaşama tarzı ayrımı yapmadan 90 milyonu kucaklayacağız. Bu ülkeye hakkı, hukuku ve adaleti hep birlikte getireceğiz." diye konuştu.

AA

Etiketler: kılıçdaroğlu
Okunma Sayısı: 1209
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı