"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Bu zat başka bir ülkede mi yaşıyor?''

23 Mart 2017, Perşembe 14:33
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ana Muhalefetin başındaki zatın söylediklerine bakıyorum. Sonra derin bir şüpheye düşüyorum. Acaba biz mi başka bir ülkede yaşıyoruz, yoksa bu zat mı başka bir dünyada yaşıyor?" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Balkan Federasyonu üyeleriyle buluşmasında konuştu.

"Türklere baskı haberleri bizi üzüyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bulgaristan seçimlerinin huzur içinde geçmesini, adil ve şeffaf bir şekilde neticelenmesini temenni ediyoruz. Orada bazı baskıların gerçekleştiğini görmek, duymak bizi ciddi manada üzmektedir. Bir taraftan demokrasi diyeceksin ama öbür taraftan oradaki Türklere ciddi manada baskı yapacaksın, bu olacak iş değil. Bir taraftan Avrupa Birliği muktesebatı diyeceksin öbür taraftan Avrupa Birliği muktesebatının tam tersini işleyeceksin, bu olacak iş değil." değerlendirmesinde bulundu.

"Başka bir dünyada mı yaşıyor?"

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun anayasa değişikliğine ilişkin açıklamalarını eleştirerek, "Ana Muhalefetin başındaki zatın bu konuda söylediklerini, şöyle 20-25 maddelik bir liste halinde önüme koyup bakıyorum. Sonra derin bir şüpheye düşüyorum. Acaba biz mi başka bir ülkede yaşıyoruz, yoksa bu zat mı başka bir dünyada yaşıyor?" diye konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 3296
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    23.3.2017 19:23:59

    Sahi siz bahsettiğiniz o demokrasiyi MUAHLEFETİ SUSTURMAK,Karşı fikirdekilere fırsat vermemk,afişlerini kaldırtmak,medyayı kuşatmaya alıp sadece kendinizin haberlerini verdirterek DEMOKRAT olunmaz,demokrasiden bahsedilemez.

  • kormaz

    23.3.2017 16:41:22

    Öğrenmenin yolu çok basit,aynı kanala çıkarsınız karşılıklı konuşursunuz,kim hangi ülkede yaşıyor onada izleyenler karar verir....

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı