"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Bugün Sayın Putin ile görüşmem var"

12 Nisan 2018, Perşembe 12:53
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayaş Tren Garı'nda düzenleneN Başkentray Açılış Töreni'nde konuştu.

Zeytin Dalı Harekatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısının 4123 olduğunu bildirdi.

Erdoğan, "Devletimizin sınırları olabilir ama biz gönüllerimize sınır koyamayız, bu sebeple nerede bir kardeşimiz varsa, ihtiyaç duyduğu anda onun yanında olmak boynumuzun borcudur." dedi.

Erdoğan "İnşallah İdlib, Tel Rıfat, Münbiç, Ayn El Arap, Tel Abyad, Rasulayn, Kamışlı taraflarını da güvenli hale getirecek ve tüm Suriyelilerin evlerine, yuvalarına kavuşmalarını sağlayacağız." diye konuştu.

"Bugün Sayın Putin ile görüşmem var"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"Askeri güçlerine güvenen kimi ülkelerin Suriye'yi adeta bir bilek güreşi sahasına çevirmesinden fevkalade rahatsızlık duyuyoruz. Bugün Sayın Putin ile görüşmem var. Bu kimyasal katliamı nasıl durdururuz, bunu kendileriyle tekrar konuşacağım."

"PYD'li teröristlerin her birini öyle veya böyle imha edeceğiz"

Erdoğan, "PYD'li teröristleri kurtarabileceklerini sanıyorlarsa, çok yanılıyorlar. Biz, PYD'li teröristlerin her birini öyle veya böyle imha edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Suriye toprakları herkes için güvenli hale gelene kadar oradaki varlığımızı ve faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Açık konuşmak gerekirse, Suriye'de DEAŞ'la tek samimi ve netice alıcı mücadeleyi Türkiye yürütmüştür." diye konuştu.

Erdoğan, "Biz, artık Suriye ve Irak'ta oynanan bu tiyatronun bir kenara bırakılmasını, yüzlerdeki maskelerin indirilmesini istiyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Katil Esed rejimini destekleyenler yanlış yapıyorlar. PYD terör örgütünü destekleyenler de yanlış yapıyorlar. Biz her iki yanlışla da sonuna kadar mücadele edeceğiz." diye konuştu.

Erdoğan, şunları kaydetti: "Elbette müttefiklerimizin askerlerine silah doğrultmak gibi bir düşüncemiz asla olamaz. Bununla birlikte bu ülkelerin askerlerinin PYD'li teröristlerle çok da yan yana durmamalarını bir dost olarak kendilerine tavsiye ediyoruz. Suriye'de bulunduğu yere güven, huzur ve refah getiren tek ülke biziz, Türkiye'dir. Bizim dışımızda, Suriye sahasında etkili olan güçlerin bulunduğu her yerde zulüm, huzursuzluk, yıkım vardır."

 

AA

Etiketler: erdoğan, putin, suriye
Okunma Sayısı: 835
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı