"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bülent Arınç ağabeyine veda etti

23 Şubat 2016, Salı 14:36
Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın dün vefat eden ağabeyi Yıldıray Arınç'ın cenazesi, Manisa'da toprağa verildi.

Uzun süredir kalp rahatsızlığı bulunan ve bronşit ve astım şikayetiyle tedavi gördüğü İzmir'deki Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 78 yaşında hayatını kaybeden Arınç'ın cenazesi, Manisa'ya getirildi. 

Bülent Arınç, kardeşleri Ümit Doğay ve Kutay Arınç, Yıldıray Arınç'ın oğlu Emre Arınç, Yıldıray Arınç'ın eşi Süheyla ve kızı Burcu Arınç, Bülent Arınç'ın eşi Münevver Arınç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Hatuniye Camisi avlusunda taziyeleri kabul etti.

Arınç için öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Manisa Müftüsü Sinan Cihan'ın kıldırdığı cenaze namazına Eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, eski bakanlar Hüseyin Çelik, Sadullah Ergin ve Zeki Ergezen, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları da katıldı.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cenazeye çelenk gönderdi.

Yıldıray Arınç'ın cenazesi, Çatal Mezarlığındaki aile mezarlığına defnedildi.

AA

Etiketler: bülent arınç, cenaze
Okunma Sayısı: 1212
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı