"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Bundan sonra 1 santimetre dahi kaçak yapı yapılamayacak'

26 Kasım 2017, Pazar 17:05
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük'ü ziyaretinde yaptığı konuşmada, geçen yıl aralık ayında Bursa'ya geldiğinde 74 müjde verdiğini anımsatarak, bugün de 23 müjdeyle geldiğini bildirdi.

"1 santimetre dahi kaçak yapı yapılamayacak"

Uludağ'da 15 Aralık'ta Uludağ Milli Parkı ile ilgili büyük bir çalıştay düzenleyeceklerine dikkati çeken Eroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Uludağ’ın yeni projeleriyle ilgili temel atacağız. Uludağ Milli Parkı'nda çok büyük değişiklikler yaptık. Orman köşkleri yaptık, çok ilgi görüyor. Uludağ'da adam küçük bir kulübe yeri için izin almış ama oraya kaçak olarak koca otel yapmış. Kaçak olanların hepsini yıktık. Hatta kendini güçlü sananlar oldu. 'Benimkini kimse yıkamaz' diyenler oldu ama hepsini yıktık. Uludağ’da bundan sonra her şey plana göre yapılacak. 1 santimetre dahi kaçak yapı yapılamayacak. Ayrıca orada yapılacak otellerin tipini yarışmalarla belirleyeceğiz. Burası çok turist alan bir bölge."

AA

Etiketler: veysel eroğlu
Okunma Sayısı: 1480
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    26.11.2017 18:36:48

    Sn.Bakan sizin söylediklerinizle mevcut ahl çoook farklı.Siz daha ULUDAĞ da çöp toplamayı dahi hatta hatta çöp konteynırı koymasını dahi layıkıyla yapamamış haldesiniz.Plan diyerek kafanıza göre yaptıklarınızla rabbimizin bahşettiği güzelliklerimizi daha fazla mahvetmeyiniz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı