"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bunu herkes de yapamaz

23 Nisan 2018, Pazartesi 19:56
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüştü. Karamollaoğlu’nu CHP Genel Merkezi girişinde Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan karşıladı.

Kılıçdaroğlu’nun makamında gazetecilerin görüntü almasının ardından basına kapalı yapılan görüşme, 1 saat sürdü.  Görüşmede iki lider, 24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, düzenlenen ortak basın toplantısında görüşmenin verimli geçtiğini bildirdi.      

“İçimize sindireceğimiz bir olay değildir”      

CHP’nin İYİ Parti’ye verdiği desteği hatırlatan ve demokrasiyi savunduklarını anlatan Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: “Gücü elinde bulunduran siyasal iktidarın, bir partiyi seçime sokmamak için özel çaba harcaması, devletin kurumlarını etkilemesi bizim içimize sindireceğimiz bir olay değildir. Sorun bir partinin, iki partinin sorunu değildir, sorun Türkiye sorunudur.”      

“İki ayağımızı bir pabuca soktular”      

CHP’nin İYİ Parti’ye verdiği desteği anımsatan Karamollaoğlu, bu noktada Kılıçdaroğlu’nu tebrik ettiğini bildirdi. Karamollaoğlu, “Türkiye belki bir kazaya uğrayacak, bir potansiyeli olan İYİ Parti seçime girmeme ihtimaliyle karşı karşıya kalacaktı. Yaptıkları jest, aslında demokrasiye bir katkı sağlama babında önemli oldu. Bunu herkes de yapamaz.” diye konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 2174
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı