"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bütün kararlar bir kişinin iki dudağı arasında

09 Ocak 2018, Salı 20:01
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığına tam destek vermesi ve 6. kez uzatılan OHAL ile gözler CHP’ye çevrildi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Artık bütün kararlar bir kişinin iki dudağı arasında” dedi. MHP’nin kendi cumhurbaşkanı adayını çıkarmayacağını, onun yerine AKP’nin adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini dile getirmesi kamuoyuna bomba gibi düştü. Diğer taraftan MHP’nin aynı gün 6. kez uzatılan olağanüstü hal (OHAL) durumuna da destek vermesi gözleri diğer partilerin söyleyeceklerine çevirdi. Seyr-i Sabah programına değerlendirmelerde bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, içinde bulunulan ortamın her yönüyle demokrasiden uzaklaştığına dikkat çekti: “MHP için bugünlerin geleceğini dünden anlamıştık. AKP’nin aldığı olağanüstü hal kararlarında MHP, AKP’nin koalisyon ortağı gibi birlikte hareket ediyordu. Bunu, başka çok daha hassas konularda da yaptı. MHP muhalefet partisi olmaktan vazgeçmiştir. Artık AKP’nin haklarını savunmaktadır, iktidar partisinin küçük ortaklarından bir tanesidir.” 

Etiketler: bahçeli
Okunma Sayısı: 1663
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı