"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çankaya İlçe Seçim Kurulu: MHP’de 10 Temmuz’da seçimli kurultay yapılamaz

27 Haziran 2016, Pazartesi 12:28
Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) topu attığı Çankaya İlçe Seçim Kurulu, MHP’de yılan hikayesine dönen kurultay süreciyle ilgili, 10 Temmuz’da seçimli kurultay yapılamayacağını duyurdu.

Yargıtay 18’inci Hukuk Dairesi, tartışmalı olağanüstü kongre sürecine, MHP’nin olağanüstü kurultaya gitmesini kararlaştırarak tartışmaya nokta koymuş, parti yönetimi de karara saygı duyulacağını açıklamıştı.

Yazılı bir açıklama yapan Bahçeli, MHP’li muhaliflerin tüzük değişikliği taleplerinin aşama aşama yerine getirileceğini kaydederek, “Kim ya da kimler başkanlığa aday olacaksa şahsımla yarışacaktır” demiş ve kongrenin 10 Temmuz tarihinde yapılacağını duyurmuştu. Kongrede, başkanlık için yarışacak adayların sayısı da son olarak yediye yükselmişti.

YSK, 10 Temmuz’da yapılacağı duyurulan olağanüstü kurultayla ilgili başvurulara ilişkin görüş bildirmeyeceğini açıklayarak toplu Çankaya İlçe Seçim Kurulu’na atmıştı.

Çankaya İlçe Seçim Kurulu, “10 Temmuz’da seçimli kurultay yapılamaz” diye karar verdiğini açıkladı.

Etiketler: ysk, çankaya, mhp, kongre
Okunma Sayısı: 1512
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • isa

    27.6.2016 15:16:01

    Bunun dönüşü yok.Yargıtay kararı verdikten sonra iş bitmesi gerekmez mi?Yenide mahkeme yeniden seçim kuruluna danışma olur mu?Olmaz.Madem senle yarışacaklar neden yarıştan kaçıyorsun sayn Bahçeli?hep aleyhine işliyor zaman.Mhp bu kafayla nereye varacak...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı