"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çavuşoğlu yarın ABD'ye gidiyor

20 Mart 2017, Pazartesi 20:56
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yarın ABD'yi ziyaret edecek.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, ABD ziyareti 22 Mart'a kadar sürecek Çavuşoğlu, başkent Washington'da IŞİD'le Mücadele Küresel Koalisyonu Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak.

IŞİD'le mücadelede gelinen aşamanın değerlendirileceği toplantıda, bugüne kadar edinilen tecrübeler ışığında bundan sonra atılacak ilave adımların da ele alınacağı belirtildi.

Açıklamaya göre, Çavuşoğlu'nun Washington'da ABD'li yetkililerle ikili görüşmeler gerçekleştirmesi, bir düşünce kuruluşunda konuşma yapması, Amerikan medyasıyla temaslarda bulunması ve çeşitli kanaat önderlerini kabul etmesi planlanıyor.

Çavuşoğlu'nun, Washington'daki temaslarının ardından New York'taki Türk vatandaşlarıyla bir araya gelmesi de öngörülüyor.

AA

Okunma Sayısı: 894
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı