"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çelik'ten "yeni parti" iddiasına cevap

11 Şubat 2016, Perşembe 14:08
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, parti içinden yeni bir siyasi hareket çıkacağı iddialarına yanıt verdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çelik'e toplantıda Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ardından Bülent Arınç'la yaptığı görüşme soruldu.

Basında yer alan haberlerin spekülatif olduğu ve AK Parti'ye karşı yeni bir siyasi oluşumun söz konusu olmadığını ifade eden Çelik özetle şunları kaydetti:

"Bizim AK Parti'de parti içi muhalefet geleneği yok ama eleştiri geleneğimiz var. Aktif siyasetin içinde ya da dışında olan arkadaşlarımız eleştirilerini basınla paylaşıyor. Bu açıklamalarla ilgili prensiplerimiz var. 

Politikalar eleştirilebilir. AK Parti içinde bu kadar önemli görevlerde bulunmuş arkadaşlarımızın değerlendirmeleri her zaman önemlidir. Ama şahsi değerlendirmelerin yapılmasını doğru bulmayız. 

Spekülatif haberlerde olduğu gibi bunu AK Parti'ye karşı yeni bir hareket gibi değerlendiremeyiz. Bunu AK Parti'nin daha güçlenmesi için gelen eleştiriler olarak görürsek daha doğru olur. Spekülatif haberler var. Bu arkadaşlarımız yeni bir oluşum içinde midirler, hayır. 

11. Cumhurbaşkanımızın Cumhurbaşkanımızla görüşmesi gayet doğal. Başka arkadaşlarımızla da ülkenin meselelerinin değerlendirildiği görüşmeler yapılabilir. Bu AK Parti'ye karşı yeni bir siyasi hareket olarak değerlendirilmemelidir."

Okunma Sayısı: 1532
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı